Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

1/3

Pa, male su šanse da će vaš partner ovo pročitati – ali možete vi njega zaprositi na način koji će ga oduševiti, a možete mu i pročitati ono što se odnosi na vas – ako se slažete, a i ako se ne slažete. Možete reći “zamisli, kažu da je za Raka ovo savršena prosidba, ali to se uopšte ne odnosi na mene, meni se više sviđa ono što piše o Strelčevima…” Možda nije baš suptilno, ali…zapravo, zavisi od toga šta je vaš partner u horoskopu…

Ovan

Ovnovi su nezavisni i snažne volje, pa im je možda teško da postupaju po nekom detaljnom i komplikovanom planu. Umesto toga, bolje je da bude jednostavno, utkano u svakodnevnu rutinu – prilikom uobičajenog izlaska na kafu, u šetnju, na džoging…

Bik

Bikovi takođe neće voleti ništa pompezno i blistavo, pa nemojte angažovati avion da ispisuje prosidbu po nebu, nego se držite njihove zone komfora. Ali gledajte da ih uhvatite u nekom opuštenom trenutku, kad su “štitovi” spušteni. Jednostavnost i skromnost je prihvatljivija nego neki veliki romantičan gest.

Blizanci

Pošto su veoma društveni, organizujte zabavu iznenađenja, tako što ćete prirediti izlazak u restoran, otmenu večeru i ponudu “servirati” zajedno sa dezertom. Zatim, kada usledi pristanak, neka vam se pridruže najbliži prijatelji i neka provod počne!

Rak

Romatični i osetljivi Rakovi mogu da budu emotivno nepredvidljivi, pa ako im je dan bio naporan, prvo pronađite način za opuštnje i oterajte turobnu energiju, da ne bi ustuknuli. Neka to bude neko omiljeno mesto, na kome se osećaju dobro i bezbedno, ili neka to bude iznenađenje za povratak sa posla – ukusan ručak, boca šampanjca na ledu, buket ruža i nežne reči. Ako bude suza, to je od dirnutosti.

Editors choice