Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Pa, male su šanse da će vaš partner ovo pročitati – ali možete vi njega zaprositi na način koji će ga oduševiti, a možete mu i pročitati ono što se odnosi na vas – ako se slažete, a i ako se ne slažete. Možete reći “zamisli, kažu da je za Raka ovo savršena prosidba, ali to se uopšte ne odnosi na mene, meni se više sviđa ono što piše o Strelčevima…” Možda nije baš suptilno, ali…zapravo, zavisi od toga šta je vaš partner u horoskopu…

Ovan

Ovnovi su nezavisni i snažne volje, pa im je možda teško da postupaju po nekom detaljnom i komplikovanom planu. Umesto toga, bolje je da bude jednostavno, utkano u svakodnevnu rutinu – prilikom uobičajenog izlaska na kafu, u šetnju, na džoging…

Bik

Bikovi takođe neće voleti ništa pompezno i blistavo, pa nemojte angažovati avion da ispisuje prosidbu po nebu, nego se držite njihove zone komfora. Ali gledajte da ih uhvatite u nekom opuštenom trenutku, kad su “štitovi” spušteni. Jednostavnost i skromnost je prihvatljivija nego neki veliki romantičan gest.

Blizanci

Pošto su veoma društveni, organizujte zabavu iznenađenja, tako što ćete prirediti izlazak u restoran, otmenu večeru i ponudu “servirati” zajedno sa dezertom. Zatim, kada usledi pristanak, neka vam se pridruže najbliži prijatelji i neka provod počne!

Rak

Romatični i osetljivi Rakovi mogu da budu emotivno nepredvidljivi, pa ako im je dan bio naporan, prvo pronađite način za opuštnje i oterajte turobnu energiju, da ne bi ustuknuli. Neka to bude neko omiljeno mesto, na kome se osećaju dobro i bezbedno, ili neka to bude iznenađenje za povratak sa posla – ukusan ručak, boca šampanjca na ledu, buket ruža i nežne reči. Ako bude suza, to je od dirnutosti.

Editors choice