Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Strelac

Nevesta u znaku Strelca uživaće u muzici, žurci, gužvi, smehu i zabavi – možda da joj priredite najpre odlazak na neki zabavan događaj (ili da angažujete nekog da izvede neki scenski prikaz), a onda luda žurka može da počne.

Jarac

Suzdržani Jarčevi ipak vole dobar provod, a naročito cene pažljivo planiranje i upućenost. Nevesta u znaku Jarca će nadgledati kako se ispunjavaju njene želje i zato, budite na visini zadatka i zasenite je organizacijom, odličnom hranom, muzikom i temom zabave.

Vodolija

Organizjte joj devojačko veče u nekoj umetničkoj galeriji, angažujte nekog umetnika da skicira njen portret, postarajte se za dobru muziku – ili sve to izvedite na izletu, na izvoru reke ili vrhu nekog brda. Vodolija će ceniti sve originalno, nekonvencionalno i ekstravagantno.

Ribe

Ribe uglavnom ne vole gužvu i da budu u središtu pažnje, vrlo su osetljive i maštovite. Napravite prigušenu atmosferu, neka bude romantično i toplo, bez buke i nekih iznenađenja. Tema može da bude sezonska i da se odnosi na neku priču (film, knjigu) koju ona voli.

Naslovna fotografija: instagram.com/brides

Brankica Milošević

Editors choice