Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/3

Devojačko veče obično najbliže prijateljice organizuju za nevestu, pa zato treba da to urade rukovodeći se njenim afinitetima i stilom. Možda ovi predlozi na osnovu horoskopskog znaka mogu da vam daju prave smernice.

Ovan

Zbog energije, aktivnost i entuzijazma, nevesta u znaku Ovna će verovatno sama hteti da organizuje svoje devojačko veče. Ako organizujete devojačko veče za svoju prijateljicu, dajte nešto lično, neku biografsku temu, iz života i ludih trenutaka koje ste provele zajedno.

Bik

Nevesta u znaku Bika će obožavati romantično i sentimentalno devojačko veče – vrtna zabava, puno cveća, dodir sa prirodom, romantična muzika (možda kratak film sa porukama prijatelja i prijateljica).

Blizanci

Blizanci su dinamični, šarmantni i sasvim sposobni da sami osmisle zabavu i da zabavljaju sve oko sebe – dakle, sve, samo ne tradicionalno. Nevesta u znaku Blizanaca će uživati da provede devojačko veče u nekoj neobičnoj i praktičnoj aktivnosti – spa provod, zabava na bazenu, čas trbušnog plesa – nešto čega će se sa osmehom sećati (i što joj neće biti dosadno).

Rak

Emotivna i maštovita Račica će uživati u nekoj bajkovitoj temi – njena omiljena bajka bi mogla da oživi u dekoracijama, kostimima i temi za devojačko veče. Možda Pepeljuga?

Editors choice