Devojačko veče obično najbliže prijateljice organizuju za nevestu, pa zato treba da to urade rukovodeći se njenim afinitetima i stilom. Možda ovi predlozi na osnovu horoskopskog znaka mogu da vam daju prave smernice.

Ovan

Zbog energije, aktivnost i entuzijazma, nevesta u znaku Ovna će verovatno sama hteti da organizuje svoje devojačko veče. Ako organizujete devojačko veče za svoju prijateljicu, dajte nešto lično, neku biografsku temu, iz života i ludih trenutaka koje ste provele zajedno.

Bik

Nevesta u znaku Bika će obožavati romantično i sentimentalno devojačko veče – vrtna zabava, puno cveća, dodir sa prirodom, romantična muzika (možda kratak film sa porukama prijatelja i prijateljica).

Blizanci

Blizanci su dinamični, šarmantni i sasvim sposobni da sami osmisle zabavu i da zabavljaju sve oko sebe – dakle, sve, samo ne tradicionalno. Nevesta u znaku Blizanaca će uživati da provede devojačko veče u nekoj neobičnoj i praktičnoj aktivnosti – spa provod, zabava na bazenu, čas trbušnog plesa – nešto čega će se sa osmehom sećati (i što joj neće biti dosadno).

Rak

Emotivna i maštovita Račica će uživati u nekoj bajkovitoj temi – njena omiljena bajka bi mogla da oživi u dekoracijama, kostimima i temi za devojačko veče. Možda Pepeljuga?

Comments