Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

2/3

Lav

Nekonvencionalne teme i ideje angažovaće nevestu u znaku Lava. Razmišljajte kreativno i van okvira – organizujte devojačku zabavu na dnevnom izletu, a možda to i ne mora da bude samo devojačka zabava, nego žurka za sve njene prijatelje, na nekom neočekivanom mestu i ambijentu.

Devica

Device ne vole da budu u centru pažnje, pa će im prijati mala, intimna zabava u krugu najbližih, na poznatom terenu, u udobnom i bezbednom okruženju – to će im pomoći da se opuste i da makar za kratko prestanu da brinu i analiziraju. Što jednostavnije, to bolje.

Vaga

Vagama će se sviđati romantična, ženstvena i koketna atmosfera, svestrana zabava i dodir ličnog i intimnog – neka bude svega u pravoj meri, da bude otmeno, ali ne trendi, romantično, ali ne sladunjavo, raskošno, ali ne kič… Prava mera je pravi recept za uživanje jedne Vage.

Škorpija

Intuitivne, strastvene i osetljive Škorpije uživaće u nekom spoju glamura, avanture i izazova. Svakako nije lako osmisliti zabavu za njih, ali njena omiljena interesovanja će vam dati smernice (sportska, umetnička, kulinarska). Važno je da ona bude u centru pažnje i da blista.

Editors choice