Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

2/3

Lav

Nekonvencionalne teme i ideje angažovaće nevestu u znaku Lava. Razmišljajte kreativno i van okvira – organizujte devojačku zabavu na dnevnom izletu, a možda to i ne mora da bude samo devojačka zabava, nego žurka za sve njene prijatelje, na nekom neočekivanom mestu i ambijentu.

Devica

Device ne vole da budu u centru pažnje, pa će im prijati mala, intimna zabava u krugu najbližih, na poznatom terenu, u udobnom i bezbednom okruženju – to će im pomoći da se opuste i da makar za kratko prestanu da brinu i analiziraju. Što jednostavnije, to bolje.

Vaga

Vagama će se sviđati romantična, ženstvena i koketna atmosfera, svestrana zabava i dodir ličnog i intimnog – neka bude svega u pravoj meri, da bude otmeno, ali ne trendi, romantično, ali ne sladunjavo, raskošno, ali ne kič… Prava mera je pravi recept za uživanje jedne Vage.

Škorpija

Intuitivne, strastvene i osetljive Škorpije uživaće u nekom spoju glamura, avanture i izazova. Svakako nije lako osmisliti zabavu za njih, ali njena omiljena interesovanja će vam dati smernice (sportska, umetnička, kulinarska). Važno je da ona bude u centru pažnje i da blista.

Editors choice