Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Strelac – Karibi

Zabava i sloboda su vaš pokretač, a ako ste rešili da stupite u brak, to znači da vas partner razume i ima slične potrebe i interesovanja. Krstarenje karipskim ostrvima (St. Kitts, Antigua, St Thomas), ronillačke avanture, istraživanje tajanstvenih ruševina zapadnih Kariba. Aktivan i avanturistički medeni mesec, koji će vas potpuno angažovati i ispuniti vaša očekivanja.

Jarac – Indija

Pođite na zajedničko duhovno putovanje u Indiju. Vaša duša žudi za takvim iskustvom i to je nešto što treba da pronađete i podelite sa partnerom, jer sa drugima u svojoj svakodnevici nećete i ne možete. Po ugledu na film “Jedi, moli, voli” istražite hramove, pijace, hranu i pića, prepustite se uticaju ove čarobne zemlje i avanturi istraživanja sa svojom srodnom dušom.

Vodolija – Ibica (Španija)

Ne postoji mesto kao što je Ibica, sa tako magnetnom energijom, pun muzike na svakom koraku i mogućnosti da je doživite hodajući bosi po pesku. Odlična atmosfera za medeni mesec, pun zabave, smeha i dobrog raspoloženja. Očekujte popularne DJ-eve, beskonačne zabave u bazenima, provod i razdraganost, u vama i svuda oko vas.

Ribe – Tokio

Tokio se sastoji od brojnih gradova, gradića i sela, koji su se vremenom spojili i srasli i predstavlja svetsku metropolu, u kojoj možete naći ultra modernu atmosferu, spojenu sa japanskom tradicijom i kulturom. Svojim brojnim kontrastima i kombinacijama, grad će vas nadahnuti i podstaći vašu inače bujnu i bogatu maštu i ispuniće vaša romantična očekivanja.

Naslovna fotografija: instagram.com/brides

Brankica Milošević

Editors choice