Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Strelac – Karibi

Zabava i sloboda su vaš pokretač, a ako ste rešili da stupite u brak, to znači da vas partner razume i ima slične potrebe i interesovanja. Krstarenje karipskim ostrvima (St. Kitts, Antigua, St Thomas), ronillačke avanture, istraživanje tajanstvenih ruševina zapadnih Kariba. Aktivan i avanturistički medeni mesec, koji će vas potpuno angažovati i ispuniti vaša očekivanja.

Jarac – Indija

Pođite na zajedničko duhovno putovanje u Indiju. Vaša duša žudi za takvim iskustvom i to je nešto što treba da pronađete i podelite sa partnerom, jer sa drugima u svojoj svakodnevici nećete i ne možete. Po ugledu na film “Jedi, moli, voli” istražite hramove, pijace, hranu i pića, prepustite se uticaju ove čarobne zemlje i avanturi istraživanja sa svojom srodnom dušom.

Vodolija – Ibica (Španija)

Ne postoji mesto kao što je Ibica, sa tako magnetnom energijom, pun muzike na svakom koraku i mogućnosti da je doživite hodajući bosi po pesku. Odlična atmosfera za medeni mesec, pun zabave, smeha i dobrog raspoloženja. Očekujte popularne DJ-eve, beskonačne zabave u bazenima, provod i razdraganost, u vama i svuda oko vas.

Ribe – Tokio

Tokio se sastoji od brojnih gradova, gradića i sela, koji su se vremenom spojili i srasli i predstavlja svetsku metropolu, u kojoj možete naći ultra modernu atmosferu, spojenu sa japanskom tradicijom i kulturom. Svojim brojnim kontrastima i kombinacijama, grad će vas nadahnuti i podstaći vašu inače bujnu i bogatu maštu i ispuniće vaša romantična očekivanja.

Naslovna fotografija: instagram.com/brides

Brankica Milošević

Editors choice