Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/3

Medeni mesec – odmor na koji odlazite posle venčanja, da biste se opustili, posvetili jedno drugom i uživali – treba da bude vreme koje ćete pamtiti i po okruženju, sadržajima i aktivnostima. Odaberi savršenu destinaciju prema karakteristikama svog horoskopskog znaka.

Ovan – Rim

Idealno mesto za vas je Rim, živ, romantičan i prepun istorijskih i kulturnih znamenitosti – moći ćete da obogatite svoje znanje, da pronađete inspiraciju i podstaknete svoj intelekt na samom izvorištu.

Kada se umorite od obilazaka muzeja, fontana, Koloseuma i lutanja po gradu, potražite utočište i odmor u legendarnom hotelu Eden. Rajski vrt za parove, odakle mogu da posmatraju nenadmašni zalazak sunca nad večnim gradom i uživaju u specijalitetima italijanske kuhinje.

Bik – Peru

Egzotično, avanturistički i blisko prirodi, u Peruu možete da pronađete svoje bogove zemlje, rasta i razvoja, vode i vazduha. Maču Piču, drevna staza Inka, kišne šume i atmosfera prošlosti koja ovde deluje živo i prisutno, ispuniće vaše srce zahvalnošću i osećanjem kosmičkog jedinstva – a to je takođe ono što tražite u ljubavi i posvećenom odnosu. Brak je za vas svetinja, a Peru je mesto gde ćete to snažno osetiti i doživeti.

Blizanci – Pariz

Grad svetlosti je najbolje mesto za vaš medeni mesec – umetnost i ljubav ovde se prožimaju na svakom koraku i podstaći će vaš kompleksni duh, koji jednako traga za uzbuđenjem i avanturom, kao i za mirom i romantikom. Obiđite Versajske vrtove, vozite se Senom, popnite se na Ajfelovu kulu i napravite mnogo živopisnih fotografija za početne strane u vašem zajedničkom životnom albumu.

Rak – Kostarika

Kostarika je puna egzotične flore i faune i meditativne atmosfere koja će vam dati osećaj da ste kod kuće – i da taj osećaj želite da unesete u vaš brak i vaš dom i zadržite ga zauvek u srcu. Dom je tamo gde je mir, zdravlje, stabilnost i zajedništvo. Ako ovde provedete medeni mesec, želećete da se vratite i da ga ponovite – možda za neku jubilarnu godišnjicu braka.

Editors choice