Medeni mesec – odmor na koji odlazite posle venčanja, da biste se opustili, posvetili jedno drugom i uživali – treba da bude vreme koje ćete pamtiti i po okruženju, sadržajima i aktivnostima. Odaberi savršenu destinaciju prema karakteristikama svog horoskopskog znaka.

Ovan – Rim

Idealno mesto za vas je Rim, živ, romantičan i prepun istorijskih i kulturnih znamenitosti – moći ćete da obogatite svoje znanje, da pronađete inspiraciju i podstaknete svoj intelekt na samom izvorištu.

Kada se umorite od obilazaka muzeja, fontana, Koloseuma i lutanja po gradu, potražite utočište i odmor u legendarnom hotelu Eden. Rajski vrt za parove, odakle mogu da posmatraju nenadmašni zalazak sunca nad večnim gradom i uživaju u specijalitetima italijanske kuhinje.

Bik – Peru

Egzotično, avanturistički i blisko prirodi, u Peruu možete da pronađete svoje bogove zemlje, rasta i razvoja, vode i vazduha. Maču Piču, drevna staza Inka, kišne šume i atmosfera prošlosti koja ovde deluje živo i prisutno, ispuniće vaše srce zahvalnošću i osećanjem kosmičkog jedinstva – a to je takođe ono što tražite u ljubavi i posvećenom odnosu. Brak je za vas svetinja, a Peru je mesto gde ćete to snažno osetiti i doživeti.

Blizanci – Pariz

Grad svetlosti je najbolje mesto za vaš medeni mesec – umetnost i ljubav ovde se prožimaju na svakom koraku i podstaći će vaš kompleksni duh, koji jednako traga za uzbuđenjem i avanturom, kao i za mirom i romantikom. Obiđite Versajske vrtove, vozite se Senom, popnite se na Ajfelovu kulu i napravite mnogo živopisnih fotografija za početne strane u vašem zajedničkom životnom albumu.

Rak – Kostarika

Kostarika je puna egzotične flore i faune i meditativne atmosfere koja će vam dati osećaj da ste kod kuće – i da taj osećaj želite da unesete u vaš brak i vaš dom i zadržite ga zauvek u srcu. Dom je tamo gde je mir, zdravlje, stabilnost i zajedništvo. Ako ovde provedete medeni mesec, želećete da se vratite i da ga ponovite – možda za neku jubilarnu godišnjicu braka.

Comments