Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

2/3

Lav – Kartagena

Ovaj grad vam nudi obilje svega što stimuliše vaša čula, vašu kreativnost i hrabrost – obilje boja, kultura, specifične vibracije i zabava i mogućnost da istražujete i igrate se. Probajte kolumbijsku kuhinju, kupite lokalne zanatske proizvode, prošetajte do oaze na plaži, kompleksa hotela Sofitel Legent Satna Clara i zaljubite se još više!

Devica – Puket (Tajland)

Egzotično mesto koje podstiče emocije i pruža vam dodir sa svetlošću, vodom i prirodom, zagrejaće vam dušu. Ovo je naveće tajlandsko ostrvo i nudi vam obilje sadržaja i ako tražite uzbuđenje i avanturu, a i ako želite mir, udobnost i privatnost. Možete iznajmiti vilu u Rachai, ili posetiti Lighthouse, sa petospratnim bazenom i pogledom svuda ukrug na zaliv Batok.

Vaga – dolina Napa (Kalifornija)

Pitomo vinogradarsko područje sa pogledom na zamak Castello di Amorosa, pružiće vam sve što vam treba za uživanje – sunce, luksuz i prefinjenost, sjaj i mir. Najlepša odmarališta u ovom području su Auberge Colage i Calistoga Ranch, koja nude zanimljive izletničke i istraživačke pakete za medeni mesec.

Škorpija – Oahu (Havaji)

Atmosfera jednog od havajskih ostrva, na kome se nalazi grad Honolulu, podsetiće vas na sve darove prirode čoveku i pomoći vam da se povežete sa primitivnim i instiktivnim izvorima svoje snage i vitalnosti. Bele peščane plaže, divlja priroda, raskošan pejzaž i fascinantan ptičji svet, napuniće vas dobrom energijom i nadahnuće vas za stvaranje i građenje svog partnerskog odnosa, koji treba da postane i ostane vaše utočište u svetu užurbane i isplanirane svakodnevice.

Editors choice