Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

2/3

Lav – Kartagena

Ovaj grad vam nudi obilje svega što stimuliše vaša čula, vašu kreativnost i hrabrost – obilje boja, kultura, specifične vibracije i zabava i mogućnost da istražujete i igrate se. Probajte kolumbijsku kuhinju, kupite lokalne zanatske proizvode, prošetajte do oaze na plaži, kompleksa hotela Sofitel Legent Satna Clara i zaljubite se još više!

Devica – Puket (Tajland)

Egzotično mesto koje podstiče emocije i pruža vam dodir sa svetlošću, vodom i prirodom, zagrejaće vam dušu. Ovo je naveće tajlandsko ostrvo i nudi vam obilje sadržaja i ako tražite uzbuđenje i avanturu, a i ako želite mir, udobnost i privatnost. Možete iznajmiti vilu u Rachai, ili posetiti Lighthouse, sa petospratnim bazenom i pogledom svuda ukrug na zaliv Batok.

Vaga – dolina Napa (Kalifornija)

Pitomo vinogradarsko područje sa pogledom na zamak Castello di Amorosa, pružiće vam sve što vam treba za uživanje – sunce, luksuz i prefinjenost, sjaj i mir. Najlepša odmarališta u ovom području su Auberge Colage i Calistoga Ranch, koja nude zanimljive izletničke i istraživačke pakete za medeni mesec.

Škorpija – Oahu (Havaji)

Atmosfera jednog od havajskih ostrva, na kome se nalazi grad Honolulu, podsetiće vas na sve darove prirode čoveku i pomoći vam da se povežete sa primitivnim i instiktivnim izvorima svoje snage i vitalnosti. Bele peščane plaže, divlja priroda, raskošan pejzaž i fascinantan ptičji svet, napuniće vas dobrom energijom i nadahnuće vas za stvaranje i građenje svog partnerskog odnosa, koji treba da postane i ostane vaše utočište u svetu užurbane i isplanirane svakodnevice.

Editors choice