Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Savremene neveste smatraju da je veo lep i romantičan dodatak venčanici i veoma često se odlučuju za veo kao dodatni ukras – pena od čipke koja se sliva niz ramena i leđa, kojoj nije namera da pokrije, nego da istakne mladinu romantičnu prirodu i lepotu. Dugačak veo takođe može poslužiti i kao plašt i predivno izgleda na fotografijama. Takođe, nošenje vela može da bude sentimentalni doprinos porodičnoj tradiciji – ako je mama nosila veo na svom venčanju (a pre nje njena majka), ti si sledeća u liniji nevesta pod velom. A možda je to i jedan isti veo, što ovom ukrasnom komadu daje zaista posebno značenje, vrednosti u rangu porodičnog nakita.

veo 2 1 Značenje nevestinskog vela (i zašto treba da ga nosiš)

Neke neveste ne čuvaju svoj veo u plastičnoj navlaci i kutiji, nego ga postavljaju kao baldahin iznad kreveca, kad postanu mame – a to je takođe veoma lepo i dirljivio.

Ali, u suštini, samo je jedan razlog – a on je dovoljan – da nosite veo na svom venčanju. Jer, kada ćete? Na maskenbalu?

Venčanje je jedinstvena prilika da ponesete veo – niste tu priliku imali ranije, a verovatno nećete ni kasnije, pa onda, zašto da ne? Lepo je, dostojanstveno, bajkovito i – zabavno.

Fotografije: unsplash.com

Brankica Milošević

Editors choice