Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Savremene neveste smatraju da je veo lep i romantičan dodatak venčanici i veoma često se odlučuju za veo kao dodatni ukras – pena od čipke koja se sliva niz ramena i leđa, kojoj nije namera da pokrije, nego da istakne mladinu romantičnu prirodu i lepotu. Dugačak veo takođe može poslužiti i kao plašt i predivno izgleda na fotografijama. Takođe, nošenje vela može da bude sentimentalni doprinos porodičnoj tradiciji – ako je mama nosila veo na svom venčanju (a pre nje njena majka), ti si sledeća u liniji nevesta pod velom. A možda je to i jedan isti veo, što ovom ukrasnom komadu daje zaista posebno značenje, vrednosti u rangu porodičnog nakita.

veo 2 1 Značenje nevestinskog vela (i zašto treba da ga nosiš)

Neke neveste ne čuvaju svoj veo u plastičnoj navlaci i kutiji, nego ga postavljaju kao baldahin iznad kreveca, kad postanu mame – a to je takođe veoma lepo i dirljivio.

Ali, u suštini, samo je jedan razlog – a on je dovoljan – da nosite veo na svom venčanju. Jer, kada ćete? Na maskenbalu?

Venčanje je jedinstvena prilika da ponesete veo – niste tu priliku imali ranije, a verovatno nećete ni kasnije, pa onda, zašto da ne? Lepo je, dostojanstveno, bajkovito i – zabavno.

Fotografije: unsplash.com

Brankica Milošević

Editors choice