Koliko vam teško pada kupovina obuće sa visokim potpeticama? Još ako je potrebno da u njima izdržite ceo dan? Bliži se dan vašeg venčanja i želite da sve bude kao iz bajke, ali vam u jednom trenutku kroz misli prolazi to da je potrebno da izdržite u cipelama mnogo duže nego što ste navikli. Naravno, iz iskustva znate da nošenje štikli može da bude naporno i da morate što pre da pronađete par koji će biti udoban i kvalitetan. Upravo smo zbog toga odlučili da podelimo sa vama nekoliko predloga obuće sa visokim potpeticama, koja je prilagođena vašoj venčanici – ovo su najudobnije cipele za venčanje.

Kako da izaberete udobne sandale za vaše venčanje? Šta je najvažnije!

Udobnost

Pre svega, bitno je da vaš par cipela bude udoban, zato uvek birajte one koje su ranije plasirane na društvenim mrežama i posvetite se čitanju iskustava drugih. Ove sandale su popularne u svetu mode zbog brenda uz koje stoje ali i zbog unikatnog, prepoznatljivog dezena. 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели WEDDING DIARY (@weddingpeace)

Jimmy Choo

Svakako jedne od najpopularnijih salonki za venčanje nose naziv ovog brenda, na prvi utisak se ne čine previše udobnim zbog cirkona kojima su ukrašene, ali su jedne od onih koje ostavljaju utisak na venčanjima. Nose se uz duge, sirena venčanice.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Finally Wedding (@weddingfinally)

Pročitajte i ovo: Kako da negujete kosu pred venčanje?

Klasične – baletske cipele

Da li ste razmišljali o tome da na dan svog venčanja pokažete koliko dobro plešete? Uz apsolutno svaku vrstu venčanice se uklapaju klasične – baletske cipelice. U njima ćete moći da izdržite satima, a uz to ćete imati i udobnog partnera za ples! Blagi špic i niske potpetice će stvoriti balans i garantovati udobnost, a nežni detalji i mašna će potvrditi raskošnu lepotu.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Emmy London (@emmylondonofficial)

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели DELAکفش عروس (@dela_weddingshoes)

Neobične baletanke

Možda želite da pobegnete od klasike, pa zato birate da svakodnevno imate autentične i zanimljive autfite. Zašto bi se onda bilo šta promenilo i na dan vašeg venčanja? Birate udobnost, kvalitet, ali i lepotu. Mašna od tila koja se steže oko članka, providni materijal od kog su baletanke napravljene i detalj leptira sačinjen od cirkona i kristala. Da li vidite sebe u ovim baletankama? 

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели The Perfect Wedding (@bridesdaydream)

Zlatni špic

Možda ste mislili da ćete na dan venčanja nositi samo belu boju, ali ipak je vašu pažnju privukla i zlatna, zato tragate za detaljima koji će se uklopiti uz ove salonke. Zlatan nakit, ajlajner i još nekoliko detalja su došli kao poručeni, pa sad konačno možete da h ponesete.

One imaju blagi špic sa prirodnim padom, što znači da su udobne za celo stopalo, naročito za prste. Zanimljiv detalj je čipka u kombinaciji sa kristalima.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Glitzy Secrets Wedding Jewellery & Headpieces (@glitzysecrets)

Počitajte i ovo: Da li ćemo ove godine videti mini-haljine za venčanje zahvaljujući Chanelu?

Biseri

Biseri nikada nisu izašli iz mode, samo su menjali svoju formu i bili prepoznatljivi po ogrlicama, kasnije po minđušama, narukvicama i sve dok nisu osvojili dizajnere obuće i torbi. Danas su prisutni svuda, a naročito na venčanjima. Biseri, blago otvoreni prsti i čvrsta kopča na sandali pokazuju o kakvom je kvalitetu reč, a uz kvalitet ide i udobnost, a ona je, kako smo na samom početku teksta rekli – najvažnija. 

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Glitzy Secrets Wedding Jewellery & Headpieces (@glitzysecrets)

 

Naslovna fotografija: instagram.com/dela_weddingshoes

Dragana Stojanović

Comments