Za mnoge, venčanje predstavlja jedan od najvažnijih i najveličanstvenijih trenutaka u životu – buduća mlada sanja o tome kako će izgledati tog dana. Pronalaženje savršene venčanice često zauzima centralno mesto u tom snu, a verovali ili ne, vaš izgled će najbolje upotpuniti aksesoari za venčanje. Nakon što izaberete idealnu haljinu, vreme je da pronađete prave detalje koji će je upotpuniti. Da biste postigli željeni izgled za svoj veliki dan, potrebno je da razmislite o svakom detalju – od minđuša do tijare ili vela.

Želite da izgledate bajkovito na dan svog venčanja, ali takođe želite da ostanete svoji. Naposletku, fotografije sa ovog dana ćete čuvati celog života. Da biste pronašli komade koji vas najbolje opisuju, krenite u istraživanje interneta i butika na vreme i posvetite se ovom zadatku. Ipak, suzdržite se od preterivanja sa aksesoarima. Ne morate nužno da uskladite svoje aksesoare sa vereničkim prstenom i burmom, ali to može predstavljati dobru početničku smernicu.

Bela tijara

Dizajn ove veličanstvene bele tijare podseća na motive labuda i čini je pravom fairytale kreacijom. Nevažno je koji aksesoari za venčanje čine ostatak vašeg autfita, tijara će zasigurno predstavljati centralni komad. Izrađena je od svetlucavog belog materijala i dizajnirana tako da podseća na eleganciju i gracioznost labuda. Sa svojim delikatnim detaljima koji podsećaju na perje, ova tijara je savršen izbor za neveste koje žele da izgledaju kao princeze na svoj poseban dan. Ovaj komad savršeno odgovara klasičnom, ali i romantičnom stilu venčanja na plaži ili u prirodi.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Ercegovac Hats (@ercegovac.hats)

Air bag

Ova bela torbica je istovremeno sofisticirana i praktična, a izrađena je od mekanog kožnog materijala, pružajući luksuzni vibe. Njena jednostavna i čista estetika čine je idealnom za modernu nevestu koja želi da svoj izgled upotpuni elegantnim aksesoarom. Idealno se uklapa u venčanja u urbanim okruženjima ili ceremonije na egzotičnim destinacijama.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ALEUI (@aleui_official)

 

Cherry torbica

Cherry bela torbica donosi dozu zabave i originalnosti u venčani ansambl, a njena neobična forma u obliku trešnje daje dozu šarma i igre teksturom. Ova torbica je idealna za neveste koje žele da dodaju veseli i ekscentričan dodir svom venčanju, posebno na proleće ili letnje venčanje u vrtu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ALEUI (@aleui_official)

Ronda mini-torba

Ova minimalistička torba odiše otmenošću, a sa svojom savršeno pravilnom okruglom drškom – izgleda kao prava avangardna kreacija. Bela Ronda torba će se najbolje istaći na venčanjima sa modernim minimalističkim dekorom, tačnije, stvorena je za neveste koje cene jednostavnost i eleganciju u svom izboru aksesoara.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Handmade Designer Jewelry (@unikat_bl)

 

Mana minđuše

Zlatni motivi stvaraju dašak luksuza, dok beli biser donosi eleganciju i sjaj. Mana minđuše su idealan izbor za sve neveste koje žele da istaknu svoju sofisticiranost, ne odričući se prilike da naprave modni statement svojim odabirom nakita. Ovaj komad se lako kombinuje sa različitim stilovima venčanica, bilo da je u pitanju klasična, vintage ili moderna haljina.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Handmade Designer Jewelry (@unikat_bl)

Pročitajte i ovo: Evo šta možete da obučete kao gošća na venčanju

Naslovna fotografija: pinterest.com/imogenevephotography.co.uk

Milica Nešić

Comments