Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Ispod sakoa možete nositi top od čipke, korset, ili svilenu majicu – a izbor tog odevnog predmeta je najbitniji ako planirate da svlačite sako, ili ako ćete ga nositi raskopčanog.

Pantalone – visok ili niži struk, plisirane i zvonaste, široke i raskošne u stilu suknja-pantalona, cigaret-pantaone retro kroja (tri-četvrt), ili uzane i klasične, sa ivicom. Odaberite kroj koji vam najbolje stoji i materijal koji će vam biti prijatan (ipak je u pantalonama manje komotno nego u suknji, ali je i praktičnije).

Ako želite da donekle ispoštujete tradiciju, zbog roditelja i rodbine, možete nositi venčanicu za samu ceremoniju venčanja, a zatim se, za svadbenu proslavu presvući i obući komotno i ležerno odelo, ili samo pantalone i top.

Dakle, razmislite o liniji, kroju, štepovima i džepovima, o dugmadi, manžetnama i reverima vašeg sakoa, kao i o kroju i liniji vaših pantalona i lepršavosti i kvalitetu materijala od koga ćete šiti odelo.

A zatim razmislite o tome kakva frizura pristaje uz odelo i kakav ukras na glavi. To i dalje može biti veo, elegantna tokica sa malo čipke, ili šešir.

Razmislite i o ovome – da li ste nekada videli venčani par u frakovima? Možda se neko toga već dosetio, ali to je svakako originalno i neobično. Crni i beli frak, sa crnim i belim cilindrom, uz rukavice i štapove – vas dvoje, kao jin i jang.

Naslovna fotografija: instagram.com/ourlifestylechoices

Brankica Milošević

Editors choice