Ako ste opterećeni time kako da smislite nešto sasvim originalno, da bi vaše venčanje bilo skroz različito od svih venčanja ikada, prestanite da udarate glavom o zid. Svaka sveža i originalna zamisao već se nalazila u nečijoj glavi, ili je već izvedena u nekom obliku – sve što pomislite i zamislite, misli i zamišlja i neko drugi, sa sopstvenim varijacijama. U tom smislu, originalnost je nešto što se u ovom momentu razlikuje od pedest sličnih stvari koje se odigravaju istovremeno, pa ako pedeset nevesta ovog meseca nosi bele čipkane venčanice i velove, ako vi obučete crvenu haljinu – originalni ste, iako se ko zna koliko nevesta pre vas već toga dosetilo. Dakle, bićete originalni čim se odlučite za nešto što nije uobičajeno i za šta se neveste ređe odlučuju, a inspiraciju možete da nađete u brojnim predlozima za one koji žele nešto posebno.

Najlakše ćete se izdvojiti iz mnoštva izborom odeće i neformalnim stilom venčanja. A ove godine, neobično može postati trend – neke od najvećih modnih kuća zamislile su neveste u nekoliko modela muških odela, prilagođenih ženskoj silueti – kreirale su liniju odela za neveste.

Vidite li sebe u sakou i pantalonama? Belom sakou i belim pantalonama, kombinaciji slonove kosti i šampanjca, sa koralnim detaljima? Saten i svila ovde igraju glavnu ulogu, a ima mesta i za čipku – i svakako ima mesta za intervencije i dodatke, kojima ćete iskazati svoju originalnost.

Ako rešite da izgledate potpuno drugačije od većine nevesti i da obučete odelo, najpre razmislite o tome da ipak ne treba da vas pomešaju sa mladoženjom. Uparite stil – ako on nosi crno odelo, vi obucite belo, ili, ako je njegovo belo, vi se odlučite za kremaste i ružičaste nijanse.

Kroj je ono što će naravno, napraviti najveću razliku. U skladu sa svojom figurom, odaberite sako koji će isticati vaše bujne prednosti, ili ih prikriti – sako može biti kraći ili duži, može da prati liniju tela, ili da bude sasvim strukiran i suknjast od struka na dole, sa širim ili užim reverima (od satena ili čipke), jednim ili dva reda kopčanja – na jedno ili više dugmadi.

Ako odaberete pravi sako, onaj koji pristaje vašoj figuri, izgledaćete veoma otmeno i ženstveno.

Comments