Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Ako ste opterećeni time kako da smislite nešto sasvim originalno, da bi vaše venčanje bilo skroz različito od svih venčanja ikada, prestanite da udarate glavom o zid. Svaka sveža i originalna zamisao već se nalazila u nečijoj glavi, ili je već izvedena u nekom obliku – sve što pomislite i zamislite, misli i zamišlja i neko drugi, sa sopstvenim varijacijama. U tom smislu, originalnost je nešto što se u ovom momentu razlikuje od pedest sličnih stvari koje se odigravaju istovremeno, pa ako pedeset nevesta ovog meseca nosi bele čipkane venčanice i velove, ako vi obučete crvenu haljinu – originalni ste, iako se ko zna koliko nevesta pre vas već toga dosetilo. Dakle, bićete originalni čim se odlučite za nešto što nije uobičajeno i za šta se neveste ređe odlučuju, a inspiraciju možete da nađete u brojnim predlozima za one koji žele nešto posebno.

Najlakše ćete se izdvojiti iz mnoštva izborom odeće i neformalnim stilom venčanja. A ove godine, neobično može postati trend – neke od najvećih modnih kuća zamislile su neveste u nekoliko modela muških odela, prilagođenih ženskoj silueti – kreirale su liniju odela za neveste.

Vidite li sebe u sakou i pantalonama? Belom sakou i belim pantalonama, kombinaciji slonove kosti i šampanjca, sa koralnim detaljima? Saten i svila ovde igraju glavnu ulogu, a ima mesta i za čipku – i svakako ima mesta za intervencije i dodatke, kojima ćete iskazati svoju originalnost.

Ako rešite da izgledate potpuno drugačije od većine nevesti i da obučete odelo, najpre razmislite o tome da ipak ne treba da vas pomešaju sa mladoženjom. Uparite stil – ako on nosi crno odelo, vi obucite belo, ili, ako je njegovo belo, vi se odlučite za kremaste i ružičaste nijanse.

Kroj je ono što će naravno, napraviti najveću razliku. U skladu sa svojom figurom, odaberite sako koji će isticati vaše bujne prednosti, ili ih prikriti – sako može biti kraći ili duži, može da prati liniju tela, ili da bude sasvim strukiran i suknjast od struka na dole, sa širim ili užim reverima (od satena ili čipke), jednim ili dva reda kopčanja – na jedno ili više dugmadi.

Ako odaberete pravi sako, onaj koji pristaje vašoj figuri, izgledaćete veoma otmeno i ženstveno.

Editors choice