Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Trendovi venčanica se stalno menjaju i smenjuju – savremen dizajn uvek je inspirisan nekom prošlom modom. Uticaji osamdesetih i devedesetih bili su osetni u proteklih nekoliko sezona, a sada se vraća u obliku pufnastih, naglašenih princes-rukava. Naravno, oni samo podsećaju na starinski stil sa požutelih fotografija, jer su krojevi venčanica često ekstravagantni i maštovito kombinuju futurizam i daleku prošlost. Pronađite inspiraciju u nekom od ovih modela, za svoje venčanje.

Stone Cold Fox Custom Martin Gown

Haljina je sečena ispod grudi i ceo gornji deo je od sjajnog, nabranog materijala, sa kratkim pufnastim rukavima. Ostatak haljine nežno pada, prateći telesne obline, bez posebnog naglašavanja. Veoma glamurozno.

Azazie Campbell BG Wedding Dress

Cela venčanica je u princes-stilu i najviše liči na starinsku klasičnu venčanicu – raskošnu i romantičnu. Diznijeve princeze nose slične haljine.

Elizabeth Fillmore Nico Silk Tuxedo Dress (sa lampion-rukavima)

Lampion-rukavi uglavljeni u smelu, veoma kratku haljinu na preklop, sa dubokim V izrezom – to je ta retro-futuristička kombinacija, za nevestu koja želi da izgleda sasvim drugačije.

Hayley Paige Harley Stripe Off the Shoulder Organza Gown

Rukavi su na ovoj haljini zaista sporedni i više liče na smaknute (“padajuće”) naramenice, nego na pufnaste rukave, ali uz ovako raskošnu suknju, mogli bi da se uglave i neki drugačiji modeli princes-rukava, koje ovde možete da vidite.

Markarian Esmeralda V-Neck Silk Floral Dress With Train

Na prvi pogled, ova haljina deluje skromno. Ali kada pogledate bolje i primetite ovu divnu svilu sa cvetnim reljefom, uočavate njenu dostojanstvenu raskoš. Rukavi su suptilno nabrani na samom vrhu ramena, a pun krug šlepa, samo malo dužeg od prednjeg dela haljine, u potpunosti uravnotežuje ta ramena.

Editors choice