Venčanica se šije u salonu ili iznajmljuje

Ali svoju savršenu venčanicu možeš možda da pronađeš u bakinom ormaru – možda je neka tvoja rođaka sačuvala svoju venčanicu, ili neku svečanu haljinu, koja deluje starinski i neobično i uz male prepravke i dodatke, možeš izgledati jedinstveno i drugačije od svake neveste koju si do sada videla.

Bele cipele

Cipele ili sandale uglavnom samo proviruju ispod duge haljine, ali ako imaš kratku, višebojnu i neobičnu venčanicu, možeš uz nju da obuješ najzanimljiviju i najluđu obuću koju možeš da pronađeš – čizme, sandale ili cipele, koje će biti poseban začin tvog stajlinga i svojom smelošću dati poseban efekat.

Posebno elegantna frizura

Ima žena koje mrze svaku vrstu friziranja, pravljenja lokni, učrvšćivanja i podizanja kose i cene samo dobro ošišanu kosu, koju je dovoljno oprati i očešljati, da izgleda odlično. Tvoja nevestinska frizura može da ima isti standard – lepo ošišana i slobodno puštena kosa, bez ikakvog feniranja i nameštanja, prirodna, sjajna i mirišljava. To je dovoljno.

Treba da imate iste burme

Svako može da odabere burmu koja mu se sviđa i one uopšte ne moraju da budu iste, pa ni slične. Odaberi neku koja će ti se uvek sviđati i koju ćeš rado nositi, a mladoženja neka odabere neku prema svom ukusu.

Izvor fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Comments