Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Kad kažeš “venčanica” verovatno već imaš u glavi raskošnu belu haljinu dugu do zemlje, sa mnogo čipke – imaš zamisao utemeljenu na onome što se smatra veličanstvenim, elegantnim i neizostavnim delom mladinog stajlinga. Ali, i na venčanju smeš da budeš svoja i posebna i da prekršiš sva ustaljena pravila stajlinga i prevaziđeš sve zamisli o tome kako venčanica treba da izgleda. Razmišljaj o tome da venčanica treba da ti pristaje, da izražava deo tebe koji želiš da pokažeš i to onaj radostan, kreativan, hrabar i razigran deo. Možda tvoje savršene venčanice – i svega što ide uz nju – uopšte nema ni u jednom časopisu i upravo treba da izmisliš svoj nevestinski stil.

Duga do zemlje

To je prva predstava koja se nameće kad razmišljaš o eleganciji i liniji – ali tvoja venčanica može da bude kratka, da ima baletsku suknju, ili da bude poput onih svedenih koktel haljina iz pedesetih. Ako su lepe i duge noge tvoj najveći adut, nema potrebe da ih pokriješ dugačkom haljinom – izgledaćeš mnogo lepše, savremenije i prirodnije u kraćoj haljini koja od tebe ne pravi sliku princeze po svaku cenu, nego ti pre svega dobro stoji i ističe ono najlepše na tebi.

Svečana i glamurozna

Divno izgledaju na fotografijama i u magazinima, ali tebi možda bolje pristaje neka jednostavna haljina, udobna i praktična, čiji šarm i lepotu čine specifični detalji. Naročito ukoliko organizuješ venčanje na nekom neobičnom mestu, odnosno, na otvorenom, a ne u sali. Mnogo je komotnije da imaš haljinu koja je slatka i zgodna i u kojoj ćeš se prijatno osećati čitavog dana, nego neku u kojoj moraš da paziš na svaki pokret.

Mora li da bude bela

Bela venčanica je klasičan izbor, a ostale opcije su uglavnom boja šampanjca, bež, slonova kost. Ali niko nije rekao da venčanica ne sme biti neke druge boje (zelene, plave, ljubičaste…) ili u više boja, šarena i razigrana.

Editors choice