Brak na prvi pogled: Ima li šanse za opstanak?

Kako se družimo kad imamo decu, porodicu, posao

Da li si spremna za brak? Pre nego što kažeš DA, pronađi odgovore na ova pitanja!

Najlepše vrste cveća za tvoju svadbu

Kako da izbegneš anksioznost na dan venčanja

Iznenađujući trendovi za venčanja u ovoj godini

Beskompromisno venčanje – ko će sve da se uvredi

Najčešće greške koje mlade prave pri izboru šminke i frizure

Instagram trendovi za prolećna venčanja

Uvrnute stvari o kojima nemaš prilike da razgovaraš – dok ne dobiješ decu

1/2

Kad kažeš “venčanica” verovatno već imaš u glavi raskošnu belu haljinu dugu do zemlje, sa mnogo čipke – imaš zamisao utemeljenu na onome što se smatra veličanstvenim, elegantnim i neizostavnim delom mladinog stajlinga. Ali, i na venčanju smeš da budeš svoja i posebna i da prekršiš sva ustaljena pravila stajlinga i prevaziđeš sve zamisli o tome kako venčanica treba da izgleda. Razmišljaj o tome da venčanica treba da ti pristaje, da izražava deo tebe koji želiš da pokažeš i to onaj radostan, kreativan, hrabar i razigran deo. Možda tvoje savršene venčanice – i svega što ide uz nju – uopšte nema ni u jednom časopisu i upravo treba da izmisliš svoj nevestinski stil.

Duga do zemlje

To je prva predstava koja se nameće kad razmišljaš o eleganciji i liniji – ali tvoja venčanica može da bude kratka, da ima baletsku suknju, ili da bude poput onih svedenih koktel haljina iz pedesetih. Ako su lepe i duge noge tvoj najveći adut, nema potrebe da ih pokriješ dugačkom haljinom – izgledaćeš mnogo lepše, savremenije i prirodnije u kraćoj haljini koja od tebe ne pravi sliku princeze po svaku cenu, nego ti pre svega dobro stoji i ističe ono najlepše na tebi.

View this post on Instagram

Authentic love by @tali__photography

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Svečana i glamurozna

Divno izgledaju na fotografijama i u magazinima, ali tebi možda bolje pristaje neka jednostavna haljina, udobna i praktična, čiji šarm i lepotu čine specifični detalji. Naročito ukoliko organizuješ venčanje na nekom neobičnom mestu, odnosno, na otvorenom, a ne u sali. Mnogo je komotnije da imaš haljinu koja je slatka i zgodna i u kojoj ćeš se prijatno osećati čitavog dana, nego neku u kojoj moraš da paziš na svaki pokret.

Mora li da bude bela

Bela venčanica je klasičan izbor, a ostale opcije su uglavnom boja šampanjca, bež, slonova kost. Ali niko nije rekao da venčanica ne sme biti neke druge boje (zelene, plave, ljubičaste…) ili u više boja, šarena i razigrana.

Editors choice