Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Berta Style

Veoma smela venčanica, koja pokriva od vrata pa do metar iza stopala, osim što je razrena po sredini skoro do pupka i skoro potpuno providna! Ako izgledate kao ova manekenka koja je nosi – carica ste i treba da nosite providnu pamučnu čipku, dok se svima koji vas gledaju vrti u glavi.

Johanna Ortiz El Lenguaje De Las Flores Guipure

Ovo je jedna čedna haljina od predivne pamučne čipke. Ako ste u štreberskom fazonu i želite da izgledate slatko – evo pravog izbora za vas. Zvonasti rukavi i suknja koja se asimetrično širi, zaista su dekorativni.

Danielle Frankel

Evo još jednog sanjivog oblaka od haljine, koja bi najbolje pristajala vili, jer vila leti i ne dodiruje zemlju, pa haljina može da teče i prozračno leprša u svojoj punoj dužini i raskoši preobilja laganog materijala. Ili možda da se venčate u praznom bazenu? Kreativan predlog.

Catherine Deane

Ovako su izgledale srednjevekovne kraljice kad se svuku – ova venčanica liči na neku raskošnu potkošulju, preko koje gospe dodaju razne druge delove, šnirove, vezove suknje, kecelje, prsluke, korsete, da bi se utegle i da bi bile pristojno obučene u milion slojeva. Dakle, kad sljuštiš spoljašnju raskoš sa neke starovremske gospe, otkriješ predivnu donju haljinu, koja je savremenoj nevesti savršen izbor za venčanicu.

Grace Loves Lace

Veoma zanimljiva haljina – i ona je pomalo nalik na raskošnu donju haljinu, samo ne gospe, nego kaubojke. Haljina ima sasvim jednostavnu liniju, ali ukrašavaju je zanimljive i originalne krojačke intervencije i deluje zaista smelo i upadljivo, dok pamuk i čipka deluju veoma udobno i nosivo.

Naslovna fotografija: instagram.com/ourlifestylechoices

Brankica Milošević

Editors choice