Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Generalno, ove godine kreatori posebno vole preobilje materijala, obično izraženo kroz preteranu ukupnu dužinu haljine, ili dugačke šlepove. Ako ne možete po vrućini nositi puno čipke u gornjem delu, koji je krojen kao majica bez rukava, ili korset, ili ima spuštena ramena, ili tanke bretele, onda donji deo haljine može da bude lagan i fluidan i da leti oko vas i vuče se za vama. Za venčanje na plaži – idelano – možete da budete bosi, ili da nosite baletanke ili patike, one se uopšte neće videti. Čipka i til koji se vuku po zemlji nisu naročito praktični, ali zaista daju nešto posebno nevestinom izgledu. Evo nekoliko modela savremenih kreatora, među kojima ima i tih “preobilnih” haljina, a ima i dovoljno onih drugih, prelepih i sasvim nosivih.

Ludlow Gown

Ova venčanica izgleda kao heklani stolnjak vaše bake, koji ste spreda obukli, pozadi sastavili i ostavili da se vuče po podu – i izgleda fantastično. Dakle, ideja za vas – venčanica od pamučnog konca koji se može isheklati, isplesti, izatkati. A nekada kasnije možda možete i da je pretvorite u stolnjak, zašto da ne!

Suzanne Howard

Za razliku od stolnjaka, ova haljina deluje kao zavesa na koju ste našili bretele i ostavili joj celu dužinu, jer je tako mnogo upečatljivije – i jeste. Prozračan materijal koji lagano obavija vaše telo, u haljini nalik na ovu sigurno ćete se osećati prijatno i nesputano.

Savannah Miller Philippa

Haljina od svile i pamuka, deluje veoma komotno i udobno, a izgleda svečanije nego neka obična dugačka letnja haljina. Skromna, u poređenju sa metrima materijala koje kreatori vole da troše na venčanice, ipak svetluca i ostavlja utisak.

DB Studio

U osnovi, ova haljina ima oblik kombinezona – veoma ženstveno i zavodljivo. Ukrašena je naglašenim šavovima tamo gde je krojena i ukrajana, kao i volanima, a materijal je pamučna čipka. Divno!

Rime Arodaky

Prilagođen sirena stil, izuzetno pogodan za mršave figure, ili za lepo oblikovane kukove i male grudi. Veliki volan pada sa ramena skoro do struka i prekriva ceo gornji deo tela, kao i ruke do laktova, a zatim kroj prati liniju tela i oko kolena se širi u teče oko nogu – i malo dalje. I ovaj model se vuče po zemlji, dajući utisak da je manekenka maločas izronila i još se nije oslobodila svog repa sirene.

Editors choice