Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Mame (i uopšte, dame u godinama) najčešće greše prilikom doterivanja tako što se preterano našminkaju. Šminka, osim one scenske, koju koriste profesionalni šminkeri da nekog maskiraju i transformišu, zapravo ne služi da pokrije bore i debeo sloj pudera će imati sasvim suprotan efekat. Koža će izgledati još starije i umornije, naročito ako joj kontrast pravi tamna senka na kapcima, ili suviše rumenila na obrazima. Šminka treba da bude diskretna i blago svetlucava, tako da daje utisak svežine u urednosti, a to jednako važi i za neveste i za njihove mame. Upadljiv ruž je dobar izbor, ako mami dobro stoji, ali ostatak šminke treba da bude u prirodnim tonovima i što neupadljiviji.

Pošaljite mamu kod frizera – ili još bolje, idite sa njom. Ako je do sada nosila neku staromodnu ili bezobličnu frizuru, ubedite je da pristane na dobro šišanje. Pravilno odabrana frizura i vešto ošišana kosa podmladiće je za deset godina i sa svežom i modernom frizurom će sigurno mnogo bolje izgledati nego sa klasičnim friziranjem uz pomoć papilotni i postizanja volumena tapiranjem i lakiranjem.

Mama treba da bude zadovoljna svojim izgledom, a vi ponosni što vam je mama takva dama – obe treba da blistate i zračite radošću. Zato ohrabrite mamu da se ne usteže i da ne štedi, neka uloži u svoj autfit, biće zadovoljna ishodom i učvrstiće samopouzdanje, koje teret godina ume da poljulja.

Izvor fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Editors choice