Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Vi ste glavni, venčanje je nevestin dan i uopšte, sve se vrti oko mlade (manje oko mladoženje), njene venčanice i njenih želja koje se tiču organizacije, dekora i svega ostalog. Vaša mama i njegova mama, imale su svoj dan, i sada samo treba da figurišu. U redu, ali osim što mogu mnogo da vam pomognu oko organizacije, mame treba da budu uvažene kao počasne figure. Da nije bilo njih, ne bi bilo ni vas, a vi svakako želite da se vaša mama pojavi na vašem venčanju u najboljem izdanju. Mame treba da ostave utisak osobe koje su obavila najvažniji posao u životu – dočekale da im se ćerka i sin venčavaju. Mame su uzor i mame treba da budu uvažene, srećne i dostojanstvene – za njih je dan venčanja njihove dece posebno emotivan trenutak (teško da se mame neće rasplakati, kao verovatno i sva ženska rodbina, a i neke prijateljice).

Dakle, pomozite mamama da istaknu ono najbolje, da odaberu haljinu ili neku drugu odevnu kombinaciju u kojoj će izgledati doterano i elegantno, a pritom će se osećati komotno, pronađite zajedno pravu frizuru i šminku, sa kojom će delovati negovano i prefinjeno.

Mamina haljina može da se na neki način slaže sa venčanicom, ili odelom koje nosi njen sin. To znači možda malo čipke na rukavima i rubovima, sa istim uzorkom koji ima venčanica, ili boju haljine (blejzera, suknje) u boji nekog detalja na vašoj venčanici, koji nije beo (trake boje šampanjaca, bledo zeleni pojas, ružičaste rukavice…). Mladoženjina mama može da odabere gornji deo (sako, ili bluzu, ili nešto što će nositi preko haljine) u boji sakoa koji on nosi, ili haljinu u boji i dezenu kao njegova kravata ili leptir mašna.

To je naravno, samo ideja. Ako mama ne voli, ili joj ne pristaju svetle boje, ili ne želi da se “kostimira”, pomozite joj da pronađe nešto što joj najbolje pristaje i u čemu se dobro oseća. Podstaknite je da odabere nešto elegantno i luksuzno, naročito ako joj se čini da za nju nema ničeg odgovarajućeg, da je sve suviše smelo i mladalački, a ona se uopšte ne oseća tako. Za vaš poseban dan, mama treba da se oseća i izgleda posebno, kao slavljenica, koja prima nagradu za svoje zasluge, a vi joj možete pomoći u tome.

Editors choice