Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

2/3

Latino vajb

Venčanice inspirisane strastvenom atmosferom Latinske Amerike, bilo da je reč o plesu, poznatim lepoticama ili nečem trećem, daće ti autentičan izgled koji ostavlja bez daha. Haljine pune volumena, slojeva, detalja i prosto, strasti, načiniće od tebe pravu zavodnicu!

vencanice 4 Ovo su venčanice koje će obeležiti 2017.

Samo neka se sjaji!

Mlade su odavno prestale da nose isključivo bele venčanice, te u poslednje vreme rado biraju bež, sive, nežno roze, pa čak i haljine upadljivih, jarkih boja. Ukoliko želiš da budeš originalna, ponesi i ti neku venčanicu koja nije bela, ali koja jeste pravo remek-delo ukrašeno mnoštvom cirkona, štrasa i sjajnih niti.

vencanice 5 Ovo su venčanice koje će obeležiti 2017.

“Balon” haljine

Iako se ponekad čini da oko venčanica nema mnogo filozofije kada je reč o njihovom dizajnu, poznati kreatori su nas uverili u suprotno i u svoje kreacije uneli i neke inovacije. Inspirisani elegantnim toaletama, ali i haljinama koje nosimo gotovo svakodnevno, kreirali su jednostavne, lepršave, “balon” haljine koje su, ako ništa drugo, makar mnogo praktičnije za celodnevni ples! Osim toga, zar ovakva venčanica nije sjajan razlog da nabaviš one preslatke cipele u koje si se zaljubila? Sada će se makar videti ispod haljine!

vencanice 6 Ovo su venčanice koje će obeležiti 2017.

Retro glam

Uz ove kombinacije ćeš sigurno biti primećena na dan svog venčanja! Netipične venčanice nastale pod uticajem Tvigi, Odri Hepbern i Džeki O izgledaju zaista zanimljivo iako su daleko od prepoznatljive raskoši tipičnih venčanica. Ipak, odišu nekim svojim šarmom, zar ne?

vencanice 7 Ovo su venčanice koje će obeležiti 2017.

Editors choice