Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Jesenje venčanje u bojama prirode

Bridal Fashion Week: Aksesoari koje ćeš želeti da nosiš i to ne samo na venčanju

Kako da ukrasiš kosu na drugačiji način

Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

1/3

Ah te venčanice! Koliko god možda bila “hejter” i netipična devojka koja ne mašta o venčanju iz bajke, ne možeš poreći da te, onako u dubini duše, gledanje svih tih raskošnih, magičnih (zaobići ćemo one kič) haljina ne “baca” u neko posebno raspoloženje! Hajde, priznaj! Kada ih gledaš, makar mahinalno zamisliš sebe u njima, dok je pored tebe tvoj dragi… Da, da, vidimo da se smeješ, provaljena si!

Doduše, čak i ako ne spadaš u već spomenute “hejterke” i zaista obožavaš da gledaš venčanice u potrazi za onim koja će te osvojiti i ako baš planiraš venčanje u toku naredne godine, obavezno pogledaj top 10 trendova koji će vladati kada su u pitanju “najvažnije” haljine u našim životima. Prava poslastica! Dakle, ove venčanice će svakako obeležiti 2017. godinu, a na tebi je samo da uperiš prstom u neku i kažeš – hoću ovu!

Vera Wang, “Young Love”

Poznata dizajnerka venčanica je svojom najnovijom kolekcijom  zaista oduševila sve buduće mlade. Sa nazivom “Young Love” želela je da predstavi haljine koje su nežne, romantične, mladalačke i tako očaravajuće! Slojevi, čipka, cirkoni, vez, zanimljive forme… Vera je ostala dosledna svom prepoznatljivom, savršenom stilu i osvojila naša srca!

vencanice 1 Ovo su venčanice koje će obeležiti 2017.

Oversized mašne

Jedan od trendova kada je reč o venčanicama u 2017. biće haljine jednostavnog kroja i dizajna koje će krasiti upadljiv detalj – velika mašna. Napred, sa strane ili pozadi, jedna ili više njih, izgledaćeš poput princeze koja je upravo krenula na bal!

vencanice 2 Ovo su venčanice koje će obeležiti 2017.

Čipka, čipka, čipka

Ako venčanice moraju da budu romantične i senzualne, onda je pravi način za postizanje tog efekta – čipka! Razne varijante čipke i veza učiniće da izgledaš prelepo i elegantno, a mnogo atraktivniji i zanimljiviji izgled je zagarantovan. Uz čipku će čak i najjednostavnija haljina zasijati sasvim novim sjajem!

vencanice 3 Ovo su venčanice koje će obeležiti 2017.

Editors choice