Najvažniji rituali koji se tiču venčanja

Mobilni telefon ukazuje na to da li vam je brak skladan

Malo venčanje – veći manevarski prostor

Iz riznice bračnog iskustva: Saveti slobodnima

Dekoracija i opremanje sale za venčanje – po Feng Šui principima

Pripreme za venčanje: Kako da držiš dijetu

Šta je to predbračni ugovor i zašto ti je možda potreban

Mladin neseser: Sve što će ti možda trebati

Pravila stajlinga za mlade koja slobodno smeš da prekršiš

Nesvakidašnje ideje za bidermajer

1/3

Ah te venčanice! Koliko god možda bila “hejter” i netipična devojka koja ne mašta o venčanju iz bajke, ne možeš poreći da te, onako u dubini duše, gledanje svih tih raskošnih, magičnih (zaobići ćemo one kič) haljina ne “baca” u neko posebno raspoloženje! Hajde, priznaj! Kada ih gledaš, makar mahinalno zamisliš sebe u njima, dok je pored tebe tvoj dragi… Da, da, vidimo da se smeješ, provaljena si!

Doduše, čak i ako ne spadaš u već spomenute “hejterke” i zaista obožavaš da gledaš venčanice u potrazi za onim koja će te osvojiti i ako baš planiraš venčanje u toku naredne godine, obavezno pogledaj top 10 trendova koji će vladati kada su u pitanju “najvažnije” haljine u našim životima. Prava poslastica! Dakle, ove venčanice će svakako obeležiti 2017. godinu, a na tebi je samo da uperiš prstom u neku i kažeš – hoću ovu!

Vera Wang, “Young Love”

Poznata dizajnerka venčanica je svojom najnovijom kolekcijom  zaista oduševila sve buduće mlade. Sa nazivom “Young Love” želela je da predstavi haljine koje su nežne, romantične, mladalačke i tako očaravajuće! Slojevi, čipka, cirkoni, vez, zanimljive forme… Vera je ostala dosledna svom prepoznatljivom, savršenom stilu i osvojila naša srca!

vencanice 1 Ovo su venčanice koje će obeležiti 2017.

Oversized mašne

Jedan od trendova kada je reč o venčanicama u 2017. biće haljine jednostavnog kroja i dizajna koje će krasiti upadljiv detalj – velika mašna. Napred, sa strane ili pozadi, jedna ili više njih, izgledaćeš poput princeze koja je upravo krenula na bal!

vencanice 2 Ovo su venčanice koje će obeležiti 2017.

Čipka, čipka, čipka

Ako venčanice moraju da budu romantične i senzualne, onda je pravi način za postizanje tog efekta – čipka! Razne varijante čipke i veza učiniće da izgledaš prelepo i elegantno, a mnogo atraktivniji i zanimljiviji izgled je zagarantovan. Uz čipku će čak i najjednostavnija haljina zasijati sasvim novim sjajem!

vencanice 3 Ovo su venčanice koje će obeležiti 2017.

Editors choice