Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Ah te venčanice! Koliko god možda bila “hejter” i netipična devojka koja ne mašta o venčanju iz bajke, ne možeš poreći da te, onako u dubini duše, gledanje svih tih raskošnih, magičnih (zaobići ćemo one kič) haljina ne “baca” u neko posebno raspoloženje! Hajde, priznaj! Kada ih gledaš, makar mahinalno zamisliš sebe u njima, dok je pored tebe tvoj dragi… Da, da, vidimo da se smeješ, provaljena si!

Doduše, čak i ako ne spadaš u već spomenute “hejterke” i zaista obožavaš da gledaš venčanice u potrazi za onim koja će te osvojiti i ako baš planiraš venčanje u toku naredne godine, obavezno pogledaj top 10 trendova koji će vladati kada su u pitanju “najvažnije” haljine u našim životima. Prava poslastica! Dakle, ove venčanice će svakako obeležiti 2017. godinu, a na tebi je samo da uperiš prstom u neku i kažeš – hoću ovu!

Vera Wang, “Young Love”

Poznata dizajnerka venčanica je svojom najnovijom kolekcijom  zaista oduševila sve buduće mlade. Sa nazivom “Young Love” želela je da predstavi haljine koje su nežne, romantične, mladalačke i tako očaravajuće! Slojevi, čipka, cirkoni, vez, zanimljive forme… Vera je ostala dosledna svom prepoznatljivom, savršenom stilu i osvojila naša srca!

vencanice 1 Ovo su venčanice koje će obeležiti 2017.

Oversized mašne

Jedan od trendova kada je reč o venčanicama u 2017. biće haljine jednostavnog kroja i dizajna koje će krasiti upadljiv detalj – velika mašna. Napred, sa strane ili pozadi, jedna ili više njih, izgledaćeš poput princeze koja je upravo krenula na bal!

vencanice 2 Ovo su venčanice koje će obeležiti 2017.

Čipka, čipka, čipka

Ako venčanice moraju da budu romantične i senzualne, onda je pravi način za postizanje tog efekta – čipka! Razne varijante čipke i veza učiniće da izgledaš prelepo i elegantno, a mnogo atraktivniji i zanimljiviji izgled je zagarantovan. Uz čipku će čak i najjednostavnija haljina zasijati sasvim novim sjajem!

vencanice 3 Ovo su venčanice koje će obeležiti 2017.

Editors choice