Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Disciplinovano praktikujte zdrave navike

Pre svega, zdrav san. Nervoza i stres mogu da rezultiraju nesanicom, a to znači upalo lice i podočnjake. Vešto šminkanje će pokriti mnogo toga, ali najbolje je da svežina i zdravlje zrače iz vas, a da tu blistavost šminkom samo malo istaknete. Naučite tehnike opuštanja, pirmenite biljne napitke za umirenje pred spavanje, idite na masažu, natapajte se i opuštajte u kadi što češće možete. Usvojte zdrave navike kojih ćete se i kasnije lako pridržavati, kad vam jednom uđu u naviku.

Isprobajte proizvode za samopotamnjivanje

Ako želite da izgledate preplanulo i osunčano, možete se posvetiti sunčanju, ako imate uslova i vremena za to. Ali biće korisno i da isprobate neko sredstvo za samopotamnjivanje, da vidite koja nijansa vam odgovara i da uveštite njegovo korišćenje – ta sredstva zahtevaju ravnomerno nanošenje, kako ne bi ostale fleke, a njihova postojanost je privremena, odnosno, ona blede i ispiraju se. Ukoliko utvrdite da vam najviše odgovara jedno sredstvo i jedna nijansa i to par dana posle nanošenja, moći ćete tačno da odredite koliko pre venčanja treba da nanesete sredstvo.

View this post on Instagram

Authentic L♡VE by @kreativwedding

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Ustalite vežbanje

Ako ste već aktivni i vežbate tri dana u nedelji, dodajte još jedan termin. Ukoliko idete u teretanu, uvedite jedan dan za šetnju ili trčanje na otvorenom, ako vežbate jogu, uvedite jedan dan za teretanu, ili vežbanje u prirodi. Samo malo dodatnog napora mesec dana pre venčanja, biće dovoljno da na vaš dan budete u top-formi.

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Editors choice