Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

Brak na prvi pogled: Ima li šanse za opstanak?

Kako se družimo kad imamo decu, porodicu, posao

Da li si spremna za brak? Pre nego što kažeš DA, pronađi odgovore na ova pitanja!

Najlepše vrste cveća za tvoju svadbu

Kako da izbegneš anksioznost na dan venčanja

1/2

Lične pripreme su jednako važne kao i dobra organizacija, izbor mesta za svadbu, venčanice, dekoracije, muzike, fotografa, pozivnica, rasporeda gostiju u sali… Ako spremanje za svadbu ozbiljno shvatate, počnite sa negom, vežbanjem i ličnim pripremama barem mesec dana pre zakazanog datuma. Evo šta predlažu stručnjaci za negu i lepotu.

Osmislite i isprobajte frizuru

Ovo nije trenutak za eksperimente i kreativne izlete – ako ste razmišljali o pramenovima, asimetričnom šišanju, promeni boje kose, ostavite to za neko drugo vreme. Sada (mesec dana pre venčanja), treba da skratite krajeve i da se bacite na negu kose – maske, ampule, vitamini. Ako se farbate, to ćete do svadbe izvesti barem još dva puta – ne menjajte farbu i ne isprobavajte druge boje. Takođe, u dogovoru sa svojim frizerom osmislite i isprobajte frizuru – možda će vam trebati više pokušaja da pronađete ono što vam odgovara, pa zato to ne ostavljajte za nedelju dana pre venčanja, nego se bavite pitanjem frizure na vreme.

View this post on Instagram

Authentic L♡VE by @kreativwedding

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Izbelite zube

Vaš osmeh treba da bude blistav, u skladu sa blistavo belom venčanicom. Pa i ako birate boju šampanjca, ili neku drugu nekonvencionalnu boju (i kroj) za svoje venčanje, neka vam osmeh bude zanosan – biće zabeležen na svim fotografijama, koje ćete celog života rado gledati. Potražite savet o tretmanu za izbeljivanje zuba, o njegovoj trajnosti i dejstvu na gleđ i negujte zube i desni svakodnevno.

Editors choice