Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Lične pripreme su jednako važne kao i dobra organizacija, izbor mesta za svadbu, venčanice, dekoracije, muzike, fotografa, pozivnica, rasporeda gostiju u sali… Ako spremanje za svadbu ozbiljno shvatate, počnite sa negom, vežbanjem i ličnim pripremama barem mesec dana pre zakazanog datuma. Evo šta predlažu stručnjaci za negu i lepotu.

Osmislite i isprobajte frizuru

Ovo nije trenutak za eksperimente i kreativne izlete – ako ste razmišljali o pramenovima, asimetričnom šišanju, promeni boje kose, ostavite to za neko drugo vreme. Sada (mesec dana pre venčanja), treba da skratite krajeve i da se bacite na negu kose – maske, ampule, vitamini. Ako se farbate, to ćete do svadbe izvesti barem još dva puta – ne menjajte farbu i ne isprobavajte druge boje. Takođe, u dogovoru sa svojim frizerom osmislite i isprobajte frizuru – možda će vam trebati više pokušaja da pronađete ono što vam odgovara, pa zato to ne ostavljajte za nedelju dana pre venčanja, nego se bavite pitanjem frizure na vreme.

Izbelite zube

Vaš osmeh treba da bude blistav, u skladu sa blistavo belom venčanicom. Pa i ako birate boju šampanjca, ili neku drugu nekonvencionalnu boju (i kroj) za svoje venčanje, neka vam osmeh bude zanosan – biće zabeležen na svim fotografijama, koje ćete celog života rado gledati. Potražite savet o tretmanu za izbeljivanje zuba, o njegovoj trajnosti i dejstvu na gleđ i negujte zube i desni svakodnevno.

Editors choice