Providni čipkani rukavi

Ovi rukavi se navlače kao rukavice i mogu se skinuti, ako osetite da su vam suvišni. Prozračna čipka se lepo slaže uz slojeve lepršave i lagane suknje, dok je gornji deo haljine gusto izvezen i raskošno ukrašen.

Dramatična kombinacija sa ogrtačem

Minimalistički svileni plašt zamenjuje istovremeno i veo i šlep i daje dramatičan efekat vašoj pojavi. U ovoj kombinaciji uparen je sa haljinom sirena-oblika, zatvorenom do grla i ukrašenom kompleksnim prepletajima čipke. Ogrtač se može skinuti, a tu su i kombinacije sa odvojivim šlepovima, koji se u kaskadama spuštaju od struka na dole i čine još jedan sloj bogatih sukanja.

Voluminozni slojevi

Slojevi svile, tila i čipke, lepršavi, u kaskadama i naborima, u kombinaciji sa otvorenim gornjim delovima bez rukava, deluju senzualno i ženstveno i biće veoma popularni u 2020. Ovo su zapravo jednostavne venčanice u kojima ćete se osećati udobno – njihova posebnost postignuta je drapiranjem slojeva lepršavih materijala i to im daje raskošan izgled.

Venčanica koja otkriva cipele

Ako ste pronašli savršenu obuću, razmislite o tome da je uparite sa venčanicom koja se ne vuče po podu. Kreatori vam preporučuju dužinu do gležnjeva, ili sasvim dugu haljinu, ali sa velikim šlicevima koja štedro otkrivaju i noge i sandale.

Naslovna fotografija: instagram.com/maggiesotterodesigns

Brankica Milošević

Comments