Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Providni čipkani rukavi

Ovi rukavi se navlače kao rukavice i mogu se skinuti, ako osetite da su vam suvišni. Prozračna čipka se lepo slaže uz slojeve lepršave i lagane suknje, dok je gornji deo haljine gusto izvezen i raskošno ukrašen.

Dramatična kombinacija sa ogrtačem

Minimalistički svileni plašt zamenjuje istovremeno i veo i šlep i daje dramatičan efekat vašoj pojavi. U ovoj kombinaciji uparen je sa haljinom sirena-oblika, zatvorenom do grla i ukrašenom kompleksnim prepletajima čipke. Ogrtač se može skinuti, a tu su i kombinacije sa odvojivim šlepovima, koji se u kaskadama spuštaju od struka na dole i čine još jedan sloj bogatih sukanja.

Voluminozni slojevi

Slojevi svile, tila i čipke, lepršavi, u kaskadama i naborima, u kombinaciji sa otvorenim gornjim delovima bez rukava, deluju senzualno i ženstveno i biće veoma popularni u 2020. Ovo su zapravo jednostavne venčanice u kojima ćete se osećati udobno – njihova posebnost postignuta je drapiranjem slojeva lepršavih materijala i to im daje raskošan izgled.

View this post on Instagram

Loving you is a walk in the park! 🏞 💛 This #Midgleybride chose the perfect gown for a woodland wedding! 👰🏻 Who else is having an outdoor wedding? 🌲 . Dress: River (Find in our stories) #Sotteroandmidgley . Photo: @_____cmphoto Host & Styling: @styled_hwy Venue: @weddingsatcampwrightwood Bridal Boutique: @smittenbridal Grooms Wear: @stitchandtie Bride & Groom: @whitneyjordanfoster @___foster___ Hair updos: @LCstylesofficial MUA: @krystylhernandez Lashes: @Lashinout_lasvegas Florals: @ks_floral_concepts Rentals: @honeywoodevents Scout Photog: @_____cmphoto Videography: @freehopephotography Invitation Suites: @zazzle #weddingstyle #weddingday #sotterobride #sotteroandmidgley #heasked #shesaidyes #bride #groom #mountainwedding #wrightwoodwedding #wrightwood #mylivestory #MaggieSottero (#repost via @smittenbridal)

A post shared by Maggie Sottero Designs (@maggiesotterodesigns) on

Venčanica koja otkriva cipele

Ako ste pronašli savršenu obuću, razmislite o tome da je uparite sa venčanicom koja se ne vuče po podu. Kreatori vam preporučuju dužinu do gležnjeva, ili sasvim dugu haljinu, ali sa velikim šlicevima koja štedro otkrivaju i noge i sandale.

Naslovna fotografija: instagram.com/maggiesotterodesigns

Brankica Milošević

Editors choice