Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

1/2

Najvažniji trendovi venčanica u sledećoj godini su veoma svestrani – svaka nevesta može da pronađe inspiraciju i da se izrazi na jedinstven način kroz neki od ovih modela.

Ima tu mnogo bogatih nabora i fantastičnih rukava inspirsanih srednjevekovnim princes-haljinama, perlica i veza, a dominiraju dugi rukavi.

View this post on Instagram

🔥 Find the hottest new bridal trends with the NEW #Spring2020 collections by #MaggieSottero #SotteroandMidgley & #RebeccaIngram 🔥 From timeless/vintage to sexy/modern… there is a wedding dress for every unique bride! 💗 Swipe 👈for a taste & hit our stories for the full collections! 😍 . #vintageweddingdress #longsleeveweddingdress #simpleweddingdress #peplumweddingdress #offtheshoulderweddingdress #sexyweddingdress #bohemianweddingdress #relaxedwedding #mermaidweddingdress #bohoweddingdress #modernbride #2020bride #2020brides #2020bridetobe #hotbridaltrends #bridaltrend #weddingdresstrends #bridalfashion #weddingdressenvy #engaged #gettingmarried #instabridal #weddingvibes #bridalstyle #weddingtips #bridalguide

A post shared by Maggie Sottero Designs (@maggiesotterodesigns) on

Bišop-rukavi

Izrez na grudima i sa strane ovu venčanicu čine seksepilnom, dok jedinstveni srednjevekovni pufnasti rukavi, koji se ispod lakta sužavaju i prekrivaju vas čipkom do zglobova, daju iznenađujući kontrast.

Poetični rukavi

Slično kao kod modela sa bišop-rukavima, dugi, bogati rukav sužava se ka zglobovima, ali ovaj model je manje izazovan, a više – poetičan. Raskošni vezeni ukrasi na grudima i oko izreza haljine, čipka celom površinom rukava – umereno, a ipak raskošno – čista poezija!

Zvono rukavi

Čitav gornji deo haljine je od bogate čipke sa našivenim perlicama, haljina ima klasičan sirena – oblik, a rukavi su fantastični! Oni su uski sve do iznad zglobova, odakle se zvonasto šire, prekrivajući polovinu šake.

Haljine zadržavaju obilje raskošnog materijala i mnogo čipke, a ovih nekoliko je nadahnuto vintidž stilom. Sa ili bez rukava, one su veoma romantične i raskošne.

Bow – rukavi i veliki šlep

Ovo se samo uslovno može nazvati rukavom, to su više lepršave naramenice, osmišljene da otkriju lepotu ruku i ramena, a haljina je sa velikim izrezom na leđima, dok se “rep” sirena oblika produžava u raskošan šlep.

Editors choice