Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Najvažniji trendovi venčanica u sledećoj godini su veoma svestrani – svaka nevesta može da pronađe inspiraciju i da se izrazi na jedinstven način kroz neki od ovih modela.

Ima tu mnogo bogatih nabora i fantastičnih rukava inspirsanih srednjevekovnim princes-haljinama, perlica i veza, a dominiraju dugi rukavi.

Bišop-rukavi

Izrez na grudima i sa strane ovu venčanicu čine seksepilnom, dok jedinstveni srednjevekovni pufnasti rukavi, koji se ispod lakta sužavaju i prekrivaju vas čipkom do zglobova, daju iznenađujući kontrast.

Poetični rukavi

Slično kao kod modela sa bišop-rukavima, dugi, bogati rukav sužava se ka zglobovima, ali ovaj model je manje izazovan, a više – poetičan. Raskošni vezeni ukrasi na grudima i oko izreza haljine, čipka celom površinom rukava – umereno, a ipak raskošno – čista poezija!

Zvono rukavi

Čitav gornji deo haljine je od bogate čipke sa našivenim perlicama, haljina ima klasičan sirena – oblik, a rukavi su fantastični! Oni su uski sve do iznad zglobova, odakle se zvonasto šire, prekrivajući polovinu šake.

Haljine zadržavaju obilje raskošnog materijala i mnogo čipke, a ovih nekoliko je nadahnuto vintidž stilom. Sa ili bez rukava, one su veoma romantične i raskošne.

Bow – rukavi i veliki šlep

Ovo se samo uslovno može nazvati rukavom, to su više lepršave naramenice, osmišljene da otkriju lepotu ruku i ramena, a haljina je sa velikim izrezom na leđima, dok se “rep” sirena oblika produžava u raskošan šlep.

Editors choice