Haljina sa V izrezom

Materijal protkan srebrnim šljokicama i koncem, nakit čini nepotrebnim, a najveći ukras ove haljine je V izrez usklađen sa linijama teksture materijala. Haljina na prvi pogled deluje skromno, ali zapravo je majstorski osmišljena da zasenjuje jednostavnošću.

Twobirds Ginger maxi haljina

Kroj se na ovoj haljini nigde ne vidi! Ako želite da sašijete nešto slično, potrebna vam je iskusna krojačica, koja će umeti da izvede da haljina na vama izgleda kao da je iz dva dela raskošnog materijala, koja ste prebacili preko oba ramena i stegli u struku ukrštenim pojasom. Veoma zanimljivo i smelo!

Reformation peppermint haljina

Suknja na preklop, koju naizgled drži samo tanušna pertlica u struku i veoma dubok dekolte u potpunoj su ravnoteži. Ova haljina je istovremeno krajnje romantična i vrlo izazovna.

Čipkana haljina bez rukava sa cvetnim “peteljkama”

Nežno ružičasta haljina od raskošnog materijala, krojena minimalistički i krajnje ekstravagantno – neobična midi dužina i konusna suknja koja kruto odstoji od tela, umesto da mekano pada, sa čvrstim korset-gornjim delom i velom koji uravnotežuje neobičan oblik suknje. Najneobičniji je svakako čipkani rad, koji liči na cvetne peteljke (nalik onima koje ima cvet lipe).

Čipkano-cvetna haljina otkrivenih ramena

Još jedna varijanta sa korset-gornjim delom, koji je napravljen od materijala cvetne teksture i jače ružičaste boje, dok se drapirana suknja preliva u bogatom padu laganog materijala.

Plus-sajz romantična haljina

I za kraj, kao i na početku, još jedna romantična haljina za krupnije neveste, koje žele da izgledaju mladalački sveže i nežno. Klasičan kroj – uzan i čvrst gornji deo “drži” obilje materijala koji se sliva od struka do poda, sa jednim slojem tanke čipke preko osnovnog materijala.

Naslovna fotografija: instagram.com/ourlifestylechoices

Brankica Milošević

Comments