Ne želite tradicionalnu belu venčanicu, već nešto savremeno, u čemu se nećete osećati kao da ste obukli pozorišni kostim, već komotno i prijatno, a da pritom izgleda suptilno i romantično – možda ćete pronaći odgovor na svoje neodumice u ovim prelepim haljinama u raznim nijansama ružičaste. Od boje šampanjca, preko biserno ružičaste, boje ruža i lososa, do jače, bombona ružičaste – među ovim modelima se možda nalazi prava haljina za vaš stas i vaš veliki dan.

Curve Premium Tulle, haljina “na jedno rame”

Ako ste krupni i punački, ne znači da ne možete delovati romantično i eterično – pogledajte ovu nevestu koja prosto blista u svojoj roze haljini. Bogata penasta suknja u kombinaciji sa gornjim delom krojenim tako da se drži na jednom ramenu, a drugo otkriva, deluje smelo i mladalački sveže.

Glamurozna dekadentna roze haljina

Da, ružičasto može da izgleda dekadentno i glamurozno, a da ostane romantično. Ova haljina u boji voćnog sladoleda obiluje volančićima i volanima (na neočekivanim mestima!), dok istovremeno deluje lagano i prijatno. Ovako obučeni, nećete morati da se presvlačite da bi vam bilo udobnije, a izgledaćete drugačije od svačije predstave neveste. Hrabro i zanimljivo!

Carine BHKDN haljina

Plisirana suknja sa dubokim izrezom u kombinaciji sa gornjim delom koji pokriva dekolte, prikazujući divnu teksturu i svetlucavi print, čini ovu haljinu posebnom.

Ghost London Alexia

Krojena jednostavno i skromno, svu svečanost i glamur ova haljina nosi u materijalu – meki, sjajni saten, krojen tako da suknja nežno pada, dok je gornji deo blago nabran, izbegava upravo ono što ovakva vrsta materijala ume nezgodno da naglasi, ako se zalepi za telo (linije donjeg veša, nabori i neravnine na koži).

Oskar haljina

Svetlo ružičasti saten krojen je tako da asimetrično pada oko članaka, a volani u gornjem delu haljine mogu da se podignu na ramena, ili da padaju, ili da se takođe nose asimetrično (jedan kao naramenica, a drugi kao “padajući” rukav).

Comments