Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Mašne i trake

Mašne i trake u kosi mogu se nositi na mnogo načina – tako da deluju uredno i klasično i drže kosu zategnutom, ili da lepršaju zajedno sa ležerno prikupljenim uvojcima. Mašna može biti bela, čipkana, kruta ili meka, mala ili ogromna, a trake mogu da budu u dužini kose ili duže, upletene ili uvezane, pa čak i nalik na šarene ešarpe.

Kruna-pletenice

Bogate pletenice koje stoje na glavi poput krune, deluju retro i veoma ženstveno. Idealno je da pletenica bude prirodna, od vaše sopstvene bujne i duge kose – ujedno, ovo je odličan izbor frizure za neveste koje razmišljaju o tome kako da stilizuju svoju bujnu kosu, a da to ne bude neka punđa, ili ležeran boho-stil. Ali ako vam treba podrška, ne bežite od izbora kvalitetnog umetka, koji može da se prekrije prepletajima vaše kose i izgleda savršeno prirodno.

Takođe, pletenica ne mora da bude u vidu krune – dovoljno je da bude lepo upletena na način koji najbolje odgovara vašoj dužini i kvalitetu kose.

Predlog za šminku

Pošto kao ukrasi za kosu preovlađuju krupni cvetovi i sjajne trake, lice takođe treba da blista i stilisti predlažu malo više boje, naročito na usnama. Ako u kosi nosite rumene ruže, vaše usne bi trebalo takođe da podsećaju na purpurni pupoljak! Ukoliko ne želite da upadljivim ukrasima u kosi skrećete pažnju sa veličanstvenosti svoje venčanice, gracioznosti svoje figure ili lepote svog lica, neka šminka bude sjajna, sa ljubičastim tonovima. Nude-izgled je ustuknuo (barem u narednoj sezoni) pred rascvetalom, zrelom lepotom, koju nešto jača i upadljivija šminka ističe.

Naslovna fotografija: instagram.com/marchesa

Brankica Milošević

Editors choice