Najzabavniji deo planiranja venčanja svakako je izbor haljine i odgovarajuće šminke i frizure – među beauty trendovima preovlađuju ukrasi od krupnih cvetova, pletenice i ukrasne trake za kosu, a što se tiče šminke, uočljiv je pomak ka ljubičastoj u odnosu na breskvastu i boju kože koja se obično viđa na nevestama. Ovo su neki od najzanimljivijih ukrasa za kosu, koje su za narednu godinu lansirali dizajneri na svetskim revijama.

Buketi za kosu

Buket se naredne godine iz ruku seli u kosu! Nizovi krupnih cvetova, ili čitavi buketi sa zelenilom, sa jedne strane lica, ili na temenu. Proučite neke od ovih predloga – iako neki od njih prevazilaze tradicionalne predstave, veoma su zanimljivi i inspirativni. Ponesite deo sveže cvetne bašte u svojoj kosi i izgledajte savremeno i romantično.

Dijademe i trake sa perlama

Raskošne trake sa biserima, perlama, draguljima, srmom, pomak su u odnosu na klasičnu dijademu, izgledaju mnogo elegantnije i manje pretenciozno, a ipak glamurozno i velelepno. Neka se sjaj vašeg ukrasa za kosu slaže sa sjajem u vašim očima!

Comments