Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

2/3

Cveće. Ako planirate da u svoju frizuru ubacite sveže cvetiće, znajte da će oni brzo uvenuti ukoliko ih zakačite prerano. Zato, svega nekoliko minuta pre ceremonije uberite, ili cvetiće koje ste prethodno kupile, zakačite u kosu. Tako ćete imati svežu frizuru koja će duže trajati i lepše izgledati na slikama.

Učvrstite kosu. Koliko god laka da stavite vaša kosa će se, ipak, posle nekog vremena opustiti. Imajte to na umu kada birate frizuru. Ako želite blage lokne, uvijte “čvršće” lokne još ujutru, koje će se do same ceremonije opustiti taman koliko je potrebno. A ako odmah napravite labave lokne, do same ceremonije ćete imati skoro ravnu kosu, što sigurno ne želite.

Prljava kosa. Hm, prljava kosa? Na venčanju? Tako je. Doduše, ne mislimo bukvalno da nećete kosu prati nekoliko dana, ali je nemojte prati ni na sam dan venčanja. Razlog je jednostavan – sveže oprana kosa je previše mekana, leti na sve strane i teško je ukrotiti je. Vašem frizeru će biti mnogo lakše da vam napravi frizuru (i duže će trajati) ukoliko vam je kosa neoprana dan-dva.

Ne pipajte! Jednostavno – upropastićete frizuru. Ako je stalno čačkate, popravljate i radite nešto oko nje, ni sav lak ovog sveta vam neće pomoći!

78767 10 secrets for long lasting wedding hair Kako da vaša frizura traje duže

Editors choice