Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Veliki dan se bliži! Sigurno ste jako uzbuđene, zar ne? Nemojte da paničite, sve ste isplanirale, sve će ispasti dobro, dišite, vreme je da se posvetite sebi i svom izgledu.

Pretpostavljamo da ste već osmislile celokupan izgled, pa vam zato donosimo nekoliko saveta kako da vaša frizura toga dana potraje što duže.

Lak za kosu. Najlogičniji način za učvršćivanje frizure jeste upravo lak za kosu. On će učiniti da vaša kosa stoji nepomično bukvalno sve vreme, koliko god vi igrale i provodile se. Vodite računa o tome da ne stavite previše laka pa da vam na kosi ostane sloj poput paučine, kao i o tome da bočicu držite na malo većoj udaljenosti od frizure.

Volumen. Da bi vaša frizura trajala što duže, bitno je i da vodite računa o tome koju frizuru birate. Znamo da ne želite da izgledate “bapski” sa mnogo klasičnih lokni ili ogromnom natapiranom punđom, ali malo volumena nije naodmet. Ako imate puštenu, ravnu kosu, ona se lako može izviti ili slepiti, pa svom frizeru naglasite da vam “ubaci” malo volumena, čak i ako se odlučite samo za feniranje. Opet, kakvu god frizuru odaberete, stavite lak za kosu i uživajte!

78765 10 secrets for long lasting wedding hair Kako da vaša frizura traje duže

Editors choice