Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Savršena šminka za svadbu, treba da ispunjava više uslova – da bude trajna, jer treba da provedeš sate i sate na ceremoniji i na veselju, možda u prostoriji u kojoj će posle nekog vremena postati vruće, a ako si aktivna, igraš i veseliš se, svakako ćeš se znojiti. Takođe trebalo bi da možeš lako da sama popraviš šminku i da imaš kod sebe nekoliko osnovnih kozmetičkih proizvoda. Ali, šminka ne treba da bude maska i da imaš utisak da će prsnuti kad se smeješ – najbolje je kad se nanosi na negovanu i čistu kožu, na kojoj nema mnogo nepravilnosti koje treba da pokrije. Zato, počni sa tretmanima za lice na vreme, a ako to do sada nisi praktikovala, sada je trenutak da počneš.

Izbegavaj invazivne tretmane i posavetuj se sa kozmetičarkom o tome kakve pilinge i maske da koristiš. Ako sama biraš i kupuješ proizvode, testiraj ih na unutrašnjoj strani zgloba, jer ne znaš da li sadrže nešto na šta si alergična. Ukoliko isprobavaš nove tretmane i proizvode, počni par meseci pre venčanja, da bi tretmani imali efekat, kao i da bi otkrila proizvode i tretmane koji tvojoj koži najviše prijaju.

Pred venčanje, obustavi tretmane i praktikuj samo blagu kozmetiku, redovno umivanje i pažljivo skidanje šminke, a bilo bi dobro i da odmoriš lice od šminkanja, nekoliko dana pre venčanja.

Možda umeš lepo da se našminkaš, ili imaš prijateljicu koja je vrlo vešta, ali svakako je najbolje da te našminka profesionalac – tačno će znati da odredi “težinu” šminke koju tvoje lice može da ponese, daće ti dobre savete i predloge. Zakaži probno šminkanje, onda kad već budeš odabrala venčanicu i prateće detalje, a idealno je da istog dana zakažeš i probu kod frizera – na probnom šminkanju i friziranju moći ćeš da odlučiš šta je ono što ti bolje stoji, odnosno, da potvrdiš ili koriguješ ono što si prethodno zamislila.

Editors choice