Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Strelac

Ove žene mogu se udati i u starkama, najmanji problem. One žive za avanturu i strast, pa će svojom venčanicom, koja kod njih može biti i najobičnija haljina, ostavljati utisak savremene mlade koja je i na sopstvenu svadbu došla da se provede. Ne vole one klasične bele venčanice sa čipkom i velom, ne. Ona radije oblači krem haljinu koja joj je komforna i u kojoj se dobro oseća, nego neku glamuroznu venčanicu sa mnogo detalja. Ove žene obožavaju cveće u kosi na svojoj svadbi.

beach wedding pix one Horoskop i mlade: Kakve venčanice biraju predstavnice različitih horoskopa?

Jarac

Jarčevi vole starinske elegantne haljine. Boja starog zlata ili šampanj je njihov izbor. Frizura pokupljena, šminka kulturna, haljina slična onoj koju je nosila njena baka i devojka rođena početkom godine je spremna. Nemojte pokušavati da je ubedite da obuče neke ogromne haljine sa mnogo štrasa ili čipke, bolje nemojte. Ona najbolje zna šta želi na sebi tog dana.

18 Horoskop i mlade: Kakve venčanice biraju predstavnice različitih horoskopa?

Vodolija

Vodolija voli da se razlikuje. Ako ste nekada videli mladu u lila, crvenoj ili plavoj haljini pitajte je kada je rođena. One imaju hrabrosti da budu drugačije i u skladu sa tim klasična bela haljina nikada nije izbor prosečne Vodolije. Ili čak ako odabere “običnu” venčanicu, sigurno će imati neki detalj u kosi ili na samoj haljini koji je sama iskreirala i zamislila. Upravo to, Vodoliji je važan neki detalj u boji koji će razbiti monotoniju jednobojne venčanice.

haljina2 Horoskop i mlade: Kakve venčanice biraju predstavnice različitih horoskopa?

Riba

Lepa Riba veoma voli venčanja i sve te svečane ceremonije. Ona će se uvek odlučiti za dugu haljinu. Neće mnogo eksperimentisati sa bojama i modelima. Romantična, duga haljina, njen je izbor. Ribe vole talase u kosi, pa će se često odlučiti za puštenu kosu i poneku šnalicu na glavi.

1334028026 338468596 Horoskop i mlade: Kakve venčanice biraju predstavnice različitih horoskopa?

Milica Popović

Editors choice