Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

2/3

Lav

Kako će samo Lavica biti zgodna mlada! Ona će svojim ulaskom u svečanu salu ostaviti sve bez daha i jednostavno njena haljina govoriće pet jezika. Skupa i glamurozna venčanica, jer Lavica ne ume drugačije.

weekly deal wedding dress 2012 018 1 1 Horoskop i mlade: Kakve venčanice biraju predstavnice različitih horoskopa?

Devica

Ova žena neće mnogo patiti od toga da na dan svog venčanja bude u centru pažnje. Ona će odabrati najjednostavniju moguću venčanicu u nekom wedding ateljeu. Bela, jednostavna, bez mnogo nepotrebnih detalja. Ako mogu da se izbegnu čipka i karneri – idealno. Da se razumemo, venčanica jedne Device nikako neće biti jeftina, naprotiv, ovo će biti haljina gde nijedan konac ne viri i gde je kroj savršen.

9afbb8f8d4e33e4a beautiful strapless wedding dresses 1018111285 770 Horoskop i mlade: Kakve venčanice biraju predstavnice različitih horoskopa?

Vaga

Ne postoji žena Vaga koja bar tri puta nije probala venčanicu pre sopstvenog venčanja. Njene haljine za obične izlaske uvek su glamurozne i nekako liče na one koje se nose na svadbi. One su ženstvene, nežne i želeće svojom pojavom na svadbi da očaraju, ne goste, kao Lavice, nego svog mladoženju. Obožava čipku i svilu, a haljinu bez karnera i ne priznaje za venčanicu. Njena haljina u kojoj će izgovoriti “Da” mora biti u trendu.

ModestWeddingDress Horoskop i mlade: Kakve venčanice biraju predstavnice različitih horoskopa?

Škorpija

Ove žene zrače seksepilom i kada biraju haljinu baš takve su njihov izbor. Lepa leđa njihov su zaštitni znak, pa na njhovoj venčanici taj deo mora biti posebno naglašen. Da li je kratka ili duga, uska ili široka manje je važno, ona će na njima dobiti sigurno specifičnu težinu i sjaj.

wedding dress back veluz reyez 3 Horoskop i mlade: Kakve venčanice biraju predstavnice različitih horoskopa?

Editors choice