Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Košulja

Na forme košulje nisu ostali imuni ni bridal look na upravo završenoj Nedelji mode u Njujorku. Ipak, u njihovoj interpretaciji, ovaj trend je ispraćen čipkom i macramé. 

Oversize rukavi

Za jesenju kolekciju 2020 potvrđeni su već postojeći trendovi oversize rukava. Oni su potpuni hit i u interpretaciji couture dizajnera, odlikuju se najpre, jedinstvenošću.

Asimetrija

Ova tendencija je uzela maha na krojevima suknje, odnosno donjim delovima bridal look-a. Njeno otelotvorenje leži u skraćenom prednjem delu suknje, koji kao takav dolazi do izražaja usled činjenice da se kroj dalje dramatično spušta do poda u verzijama laganih i prefinjenih materijala.

Kolorit

Pored tradicionalnog belog kolorita i svih njegovih nijansi, ovog puta dodate su boje. Već od ranije prisutne su pastelne nijanse roze, bledo tirkizne i kajsije, a kao novina su se pojavile crvena i crna. Za one kojima ovi koloriti nisu prvi izbor, svakako mogu biti srećan izbor za drugu toaletu tokom svadbenog veselja.

Pantalone

Trend pantalona u bridal look je ušao još u prethodnim sezonama, te nije nikakva novina. Ipak, značajno je naglasiti da je ova pojava sebi napravila mnogo više prostora nego do sada i da kroj nije odoleo trendovima zvonastih formi nogavica, pa i karnera, čipke i plisea.

Milenial bridal look

Ovaj bridal look pord istaknutih “sastojaka” donosi još i svoju interpretaciju trendova sa modnih pista ali i, što je suštinski važnije, sličnih izvora inspiracije. Sloboda u interpretaciji je rezultirala raznolikošću u odnosu na main streem, ali i dozom aktuelne stvarnosti u čijoj okosnici se nalaze pragmatičnost i funkcionalnost pri pokretu.

Naslovna fotografija: instagram.com/whiteonebridal

Nevena Vujović

Editors choice