Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Nakon što je završena još jedna nedelja mode, ali ovoga puta namenjena onima koji staju na ludi kamen, donosimo najnovije trendove i tendencije za proleće/leto 2020. Oni su, očekivano, tematska interpretacija već predstavljenih trendova za predstojeću sezonu. Pored tih trendova, kao i u čitavoj modnoj industriji, pojavio se snažan “glas” sa adresom na Instagram društvenoj mreži i nije ostao nem ni na ovu temu. On u sebi, kad je bridal look u pitanju, sadrži  inkorporirane tendencije street style-a, jednostavnosti i pre svega velike doze autentičnosti.

Oversize i puff efekat

U rukopisu dizajnera koji stvaraju za buduće mlade, trend oversize je rezultirao bogatim podsuknjama osnaženim krinolinama i sa puno tila, koje su ponovo in. Sve skupa, u ovom uglu, bridal look odiše scenskim glamurom obogaćenim elementima romantičnosti.

Karneri

Karneri su potpno očekivana tendencija i u sektoru venčanica. Dakle, s obzirom na to da je ovaj trend “zarazio” i viđen i na pistama visoke mode, ovde, u domenu venčanica je doživeo svoju potpunu ekspanziju i blagu evoluciju. Naime, karneri su najčešće viđeni na suknjama, ali neretko i u gornjem delu bridal toaleta. Ovde se našao u blago formiranom folk ključu, inspirisanom tendencijama devetnaestog veka.

Kvadratni dekoltei i korseti

Korseti su takođe”prepisan” trend sa nedelja mode održanih u proteklom periodu. Ipak, oni su ovde doživeli svoju potpunu ekspanziju i praćeni su kvadratnim dekolteima i slim rukavima.

Čipka i visoki okovratnik

Ono što nikako nije moglo da nam promakne i skoro uvek je rado viđen trend kada su bridal kolekcije u pitanju je čipka. Ovog puta, kolekcije su bile prošarane čipkom italijanskog i francuskog dizajna, originalnih dezena. Forme u kojima su dobili svoj “nastavak” priče su forme rukava i visokih okovratnika.

Editors choice