Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Esé Azénabor

Pre nego što je ušla u svet venčanica, Esé Azénabor je kreirala večernju odeću po meri. Tek kada je počela da traži venčanicu za sebe, shvatila je da u modnoj industriji postoji ogroman propust – da ona previđa potrebe tamnoputih devojaka. Tražila je po buticima i specijalizovanim prodavnicama i shvatila da su sve haljine namenjene ženama svetle puti i svetle kose i da će morati sama sebi da osmisli haljinu. Tako je otkrila zapostavljeno tržište i počela da razvija sopstvenu liniju venčanica, zasnovanu na tome da haljinu prilagođava svakoj nevesti posebno.

Svoju inspiraciju pronalazi u putovanjima i različitim podnebljima u kojima je živela – rođena u Nigeriji, odrasla je u Kanadi i išla u internat u Velikoj Britaniji i njeno iskustvo je vodi ka kreiranju modela za neveste koje žele da se istaknu. Azénabor kaže da “njena nevesta” voli puno detalja i želi njima da skrene pažnju.

Nneka C. Alexander of Brides by Nona

Kada je Nneka bila nevesta, imala je problem da pronađe venčanicu koja ispunjava njena očekivanja – pa pošto je njena savršena venčanica postojala samo u njenoj glavi, onda je morala da je napravi. Shvatila je da ima još puno tamnoputih devojaka koje kao ona, ne mogu da pronađu nešto što će im odgovarati i za šta će osećati da je namenjeno njima, pa je stvorila uslugu po meri, kako bi ispunila njihove potrebe. Njene venčanice se odlikuju kompleksnim detaljima i jednostavnom linijom, što daje haljine u kojima se tamnopute neveste osećaju romantično, lepo i seksi.

Naslovna fotografija: instagram.com/bridesbynona

Brankica Milošević

Editors choice