Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Raskošni rukavi i suknja A linije – ova venčanica izgleda kao spavaćica iz kraljevskog budoara. Ako sebe vidite kao sanjivu princezu, ovaj model bi vam mogao savršeno pristajati.

Venčanica iz dva dela – otkriva malo kože na stomaku, a prednji karner skrojen kraće nego zadnji deo suknje, otkriva vaše noge. I ovaj model je idealna za venčanje na peskovitoj plaži. Uz to, rešava problem obuće – ne morate je nositi uopšte.

Kombinacija između kraljevske odore i ciganskih velova, čini od neveste koja ponese ovaj model bahantkinju visokog stila. U ovoj haljini možete igrati i vrteti se i uživati u utisku koji ostavljate – raskoš, izazov i romantika u jednom.

Ovlašan boho dodir razigrava glamuroznost ove haljine, koja izgleda savremeno, beskompromisno i savršeno. Ako je ovo model koji izražava vašu individualnost, slobodu, nezavisnost i optimizam – vi ste hrabra osoba i zaslužujete da pobedite u svim svojim životnim borbama. Boho- šik, to predstavlja ova venčanica.

Boho stil nije rezervisan samo za letnje neveste, možete ga prilagoditi i uslovima u ostalim godišnjim dobima. Dizajneri predlažu da se opredelite za razbarušene frizure, slobodno raspuštenu kosu i bujne talase, a kao najlepši ukras u kosi, odaberite cvetni venčić – za klasičan boho nevestinski autfit.

Naslovna fotografija: instagram.com/pallascouture

Brankica Milošević

Editors choice