Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Raskošni rukavi i suknja A linije – ova venčanica izgleda kao spavaćica iz kraljevskog budoara. Ako sebe vidite kao sanjivu princezu, ovaj model bi vam mogao savršeno pristajati.

Venčanica iz dva dela – otkriva malo kože na stomaku, a prednji karner skrojen kraće nego zadnji deo suknje, otkriva vaše noge. I ovaj model je idealna za venčanje na peskovitoj plaži. Uz to, rešava problem obuće – ne morate je nositi uopšte.

Kombinacija između kraljevske odore i ciganskih velova, čini od neveste koja ponese ovaj model bahantkinju visokog stila. U ovoj haljini možete igrati i vrteti se i uživati u utisku koji ostavljate – raskoš, izazov i romantika u jednom.

Ovlašan boho dodir razigrava glamuroznost ove haljine, koja izgleda savremeno, beskompromisno i savršeno. Ako je ovo model koji izražava vašu individualnost, slobodu, nezavisnost i optimizam – vi ste hrabra osoba i zaslužujete da pobedite u svim svojim životnim borbama. Boho- šik, to predstavlja ova venčanica.

Boho stil nije rezervisan samo za letnje neveste, možete ga prilagoditi i uslovima u ostalim godišnjim dobima. Dizajneri predlažu da se opredelite za razbarušene frizure, slobodno raspuštenu kosu i bujne talase, a kao najlepši ukras u kosi, odaberite cvetni venčić – za klasičan boho nevestinski autfit.

Naslovna fotografija: instagram.com/pallascouture

Brankica Milošević

Editors choice