Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Sveže ideje za letnje venčanje

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

Raskošni rukavi i suknja A linije – ova venčanica izgleda kao spavaćica iz kraljevskog budoara. Ako sebe vidite kao sanjivu princezu, ovaj model bi vam mogao savršeno pristajati.

Venčanica iz dva dela – otkriva malo kože na stomaku, a prednji karner skrojen kraće nego zadnji deo suknje, otkriva vaše noge. I ovaj model je idealna za venčanje na peskovitoj plaži. Uz to, rešava problem obuće – ne morate je nositi uopšte.

Kombinacija između kraljevske odore i ciganskih velova, čini od neveste koja ponese ovaj model bahantkinju visokog stila. U ovoj haljini možete igrati i vrteti se i uživati u utisku koji ostavljate – raskoš, izazov i romantika u jednom.

Ovlašan boho dodir razigrava glamuroznost ove haljine, koja izgleda savremeno, beskompromisno i savršeno. Ako je ovo model koji izražava vašu individualnost, slobodu, nezavisnost i optimizam – vi ste hrabra osoba i zaslužujete da pobedite u svim svojim životnim borbama. Boho- šik, to predstavlja ova venčanica.

Boho stil nije rezervisan samo za letnje neveste, možete ga prilagoditi i uslovima u ostalim godišnjim dobima. Dizajneri predlažu da se opredelite za razbarušene frizure, slobodno raspuštenu kosu i bujne talase, a kao najlepši ukras u kosi, odaberite cvetni venčić – za klasičan boho nevestinski autfit.

Naslovna fotografija: instagram.com/pallascouture

Brankica Milošević

Editors choice