Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

1/2

Boho venčanice su sve popularnije među nevestama koje vole ležeran način života i oblačenja – udobnost, lepršavost, romantika, sa boemskim dahom umetničke inspiracije. Boho stil karakterišu romantični detalji, cvetni vez i čipka, dok haljine padaju slobodno i lepršavo. Pogledajte neke predloge za najromantičniju boho venčanicu.

Ova haljina je minimalistička, koliko i ekstravagantna, sa delikatnom suknjom i komplikovanim rukavima ukrašenim zlatnim nitima i čipkom boje slonovače.

Posebnost ove haljine je u uskom kroju, koji naglašava liniju tela, u suprotnosti sa spuštenim balon rukavima od čipke sa cvetnim uzorkom, koji otkrivaju ramena i dekolte. Vrlo ženstveno i seksi.

Ova haljina se drži “sirena” oblika koji je tako omiljen kod nevesta koje žele da istaknu svoje obline, ali je mnogo romantičnija i ženstvenija od svake slične, koju ste do sada videli. Rukavi se oblače posebno i predstaraju vašu pojavu u otelotvorenu fantaziju.

Ako zamišljate venčanje na plaži i svoje bose noge u pesku – ovo je model koji biste mogli da ponesete, jer će se savršeno uklopiti u romantične i bajkovite zamisli, kao i u praktičan ambijent – sigurno vam neće biti vrućina, a izgledaćete kao da ste obukli svadbeni kupaći kostim. Ako tako nešto postoji – onda je to ovo.

Editors choice