Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Sveže ideje za letnje venčanje

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

1/2

Boho venčanice su sve popularnije među nevestama koje vole ležeran način života i oblačenja – udobnost, lepršavost, romantika, sa boemskim dahom umetničke inspiracije. Boho stil karakterišu romantični detalji, cvetni vez i čipka, dok haljine padaju slobodno i lepršavo. Pogledajte neke predloge za najromantičniju boho venčanicu.

Ova haljina je minimalistička, koliko i ekstravagantna, sa delikatnom suknjom i komplikovanim rukavima ukrašenim zlatnim nitima i čipkom boje slonovače.

Posebnost ove haljine je u uskom kroju, koji naglašava liniju tela, u suprotnosti sa spuštenim balon rukavima od čipke sa cvetnim uzorkom, koji otkrivaju ramena i dekolte. Vrlo ženstveno i seksi.

Ova haljina se drži “sirena” oblika koji je tako omiljen kod nevesta koje žele da istaknu svoje obline, ali je mnogo romantičnija i ženstvenija od svake slične, koju ste do sada videli. Rukavi se oblače posebno i predstaraju vašu pojavu u otelotvorenu fantaziju.

Ako zamišljate venčanje na plaži i svoje bose noge u pesku – ovo je model koji biste mogli da ponesete, jer će se savršeno uklopiti u romantične i bajkovite zamisli, kao i u praktičan ambijent – sigurno vam neće biti vrućina, a izgledaćete kao da ste obukli svadbeni kupaći kostim. Ako tako nešto postoji – onda je to ovo.

Editors choice