2/3

Sako haljina

Inovacija koja je vrlo brzo i s oduševljenjem prihvaćena, pa će se tako i tebi dopasti! Osim što je neobična, pruža i određenu dozu seksipilnosti. Uglavnom ne ističe liniju tvog tela jer izgleda kao „džak“ haljina (ukoliko nema pojas na struku), ali ako voliš da ističeš svoje vitke noge, neka baš ona bude tvoj izbor. Ujedno budi otmena i obučena po poslednjim trendovima.

sako haljina 2 8 odevnih kombinacija koje možeš da nosiš na venčanjima ove jeseni

Odelo

Da, iako si žensko i navikla si da odela na svečanim prilikama nose samo muškarci, stiglo je vreme kada možeš komotno i ti da se odlučiš za njega. Kreatori su se potrudili da ti otežaju izbor nudeći raznovrsne printove, boje i oblike. U zavisnosti od toga šta ti se najviše dopada i najbolje stoji, da li je to karirano odelo koje je osvojilo sva ženska srca širom sveta ili neka neobična boja poput svetlo roze, plave, ljubičaste… Sama stvaraš svoj odevni stil.

odelo 1 8 odevnih kombinacija koje možeš da nosiš na venčanjima ove jeseni

Pufnasta suknja

Sećaš li se Keri Bredšo, junakinje serije “Seks i grad” i njene čuvene pufnaste suknje iz uvodne špice? Kupila te je tada i sada ponovo, pa iskoristi trenutak da budeš poput stilizovane devojke koja svakako može da bude modni uzor. Uz suknju koja nije bele boje (jer bi onda podsećala na venčanicu) obuci neku običniju majicu i obuj štikle, dobićeš elegantan izgled i utisak princeze.

pufnasta suknja 2 8 odevnih kombinacija koje možeš da nosiš na venčanjima ove jeseni

Editors choice