Osim što obožavaš okupljanja sa prijateljima i porodicom da bi proslavili ljubav i početak zajedničkog života mladenaca, venčanja su prilike na kojima možeš da istakneš svoj svečani i blistavi izgled. Idealna šansa da se izvučeš iz svog svakodnevnog izdanja i potražiš neku malo elegantniju odevnu kombinaciju. Ali prošlo je leto i vreme lepršavih, otvorenih haljina koje ti prve padaju na pamet, pa postaješ neodlučna u vezi sa svojim izborom otmenog izgleda.

Iako je napolju dosta hladnije, to nije razlog koji treba da te ograničava pri odabiru finih kombinacija za ovakve prilike. Svaka sezona nosi svoje hit predstavnike garderobe pogodne za različite događaje, potebno je samo da zaviriš u kolekciju i pronađeš svoje favorite. Da bi lakše odabrala i isplanirala svoj prefinjeni izgled, izdvojili smo osam odevnih komada koji da ti posluže kao inspiracija prilikom odlučivanja – baci pogled na najatraktivnije svečane stajlinge ove sezone!

Kombinezon

Da, i dalje možeš da ga nosiš zato što izgleda potpuno prikladno i ove sezone. Naravno, izbeći ćeš kratke i izabrati kombinezon sa dugim nogavicama, a rukavi neka budu onakvi kakvi ti se najviše sviđaju, jer uvek možeš obući nešto preko u slučaju da je hladno. Oduševiće te elegantnost koju dobijaš kada obuješ štikle uz kombinezon – doprinosi izduženijem izgledu tvojih nogu što će ti se sigurno dopasti.

kombinezon 1 8 odevnih kombinacija koje možeš da nosiš na venčanjima ove jeseni

Plišana haljina

Adekvatna zamena za lepršave, svilenkaste letnje haljine su definitivno sjajne plišane! Materijal je sam po sebi svečanog izgleda i ne moraš puno da dodaješ da bi dobila efekat ekskluzivnosti. Pored toga što je must have ove sezone, pliš je dovoljno debeo da bi bila zaštićena od hladnoće. Dugi rukavi sa kratkom suknjom ili obrnuto, pa čak i da je sasvim zatvorena i da te skroz pokriva – sve dolazi u obzir i izgleda „wow“!

plišana haljina 1 8 odevnih kombinacija koje možeš da nosiš na venčanjima ove jeseni

Bluza + pantalone

Više voliš klasiku, ali ne odstupaš od elegantnosti – onda je ovo preporuka za tebe. Odaberi neke svečane pantalone visokog struka koje mogu biti uske ili zvonaste na krajevima (ponovo su popularne), bluzu sa neprolaznim karnerima ili nekim drugim zanimljivim radovima “uvuci” u njih, obuj cipele na štiklu koje si uparila sa svojom manjom tašnom i „voilà“ – spremna za slavlje!

bluza i pantalone 2 8 odevnih kombinacija koje možeš da nosiš na venčanjima ove jeseni
Comments