Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Možete sedeti u automobilu, na haubi, možete izlaziti iz automobila, dok vam razigrani mladoženja pruža ruku i pridržava vas, može vas unositi u automobil (ako je kabriolet, imaćete dosta maštovitih i dinamičnih fotografija), možete se ljubiti u automobilu… Auto će struktuirati vaše fotografije, daće vam nešto oko čega i sa čime ćete imati zejdničku (i međusobnu) komunikaciju, umesto da budete usredsređeni na to da li izgledate dovoljno zaljubljeno i veličanstveno. A duh vašeg odnosa sa partnerom, objektiv će lakše uhvatiti – drugim rečima, imaćete veoma lepe i dirljive fotografije.

Možete iznajmiti ili pozajmiti auto za ovu priliku, u zavisnosti od vašeg stajlinga i životnog stila – možda ćete želeti bubu, ili kombi, mercedes, ili neki sportski dvosed bez krova. Dizajneri objašnjavaju da su svadbene fotografije u automobilima sve popularnije baš zbog tog fizičkog okvira i uzemljenja – par ima nešto konkretno, na čemu će sedeti, nasloniti se i izgledati prirodno. Ako stavite ruku na volan, menjač, naslon sedišta, ili se nalaktite na prozor (ili koristite retrovizor da proverite šminku), neće vam se desiti da ne znate šta ćete sa rukama i gde da gledate i delovaćete opušteno spontano. I zato što niste usredsređeni na to da glumite prirodno ponašanje, automatski ćete se ponašati prirodnije i bolje se osećati tokom fotografisanja.

I naravno, kad smo već kod točkova i neformalnih ideja za fotografije – ne morate ostati na četiri točka! Motor je odličan izbor za svadbene fotografije (pogotovo ako ima veze sa vašim stilom života, odnosno, ako osećate da ste rođeni da budete divlji), a vrlo romantične i retro fotografije možete napraviti i na bicikli – ne zaboravite na one sa dva sedišta i dva para pedala!

Naslovna fotografija: instagram.com/alishatova

Brankica Milošević

Editors choice