Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Možete sedeti u automobilu, na haubi, možete izlaziti iz automobila, dok vam razigrani mladoženja pruža ruku i pridržava vas, može vas unositi u automobil (ako je kabriolet, imaćete dosta maštovitih i dinamičnih fotografija), možete se ljubiti u automobilu… Auto će struktuirati vaše fotografije, daće vam nešto oko čega i sa čime ćete imati zejdničku (i međusobnu) komunikaciju, umesto da budete usredsređeni na to da li izgledate dovoljno zaljubljeno i veličanstveno. A duh vašeg odnosa sa partnerom, objektiv će lakše uhvatiti – drugim rečima, imaćete veoma lepe i dirljive fotografije.

Možete iznajmiti ili pozajmiti auto za ovu priliku, u zavisnosti od vašeg stajlinga i životnog stila – možda ćete želeti bubu, ili kombi, mercedes, ili neki sportski dvosed bez krova. Dizajneri objašnjavaju da su svadbene fotografije u automobilima sve popularnije baš zbog tog fizičkog okvira i uzemljenja – par ima nešto konkretno, na čemu će sedeti, nasloniti se i izgledati prirodno. Ako stavite ruku na volan, menjač, naslon sedišta, ili se nalaktite na prozor (ili koristite retrovizor da proverite šminku), neće vam se desiti da ne znate šta ćete sa rukama i gde da gledate i delovaćete opušteno spontano. I zato što niste usredsređeni na to da glumite prirodno ponašanje, automatski ćete se ponašati prirodnije i bolje se osećati tokom fotografisanja.

I naravno, kad smo već kod točkova i neformalnih ideja za fotografije – ne morate ostati na četiri točka! Motor je odličan izbor za svadbene fotografije (pogotovo ako ima veze sa vašim stilom života, odnosno, ako osećate da ste rođeni da budete divlji), a vrlo romantične i retro fotografije možete napraviti i na bicikli – ne zaboravite na one sa dva sedišta i dva para pedala!

Naslovna fotografija: instagram.com/alishatova

Brankica Milošević

Editors choice