Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Želite da izgledate najbolje moguće na svom venčanju i da to bude ovekovečeno na fotografijama – imate haljinu, frizuru, šminku i fotografa, ali potrebno vam je i još nekoliko trikova, koje vam otkrivaju profesionalni fotografi na venčanjima.

Kada pozirate zajedno sa partnerom, okrenite se jedno prema drugom, a ne prema fotografu. Važno je da usmerite stopala jedno ka drugom, a telima se možete blago okrenuti ka fotografu, ili možete samo gledati u aparat. Na taj način će fotografija zabeležiti bliskost među vama.

Takođe, kada sami pozirate, nemojte stati frontalno, jer ćete tako izgledati krupnije i šire. Znajte da deo tela koji je najbliži objektivu izgleda najkrupnije, odnosno, čini se većim nego što jeste. Da biste zauzeli najbolju pozu, okrenite se pod malim uglom, za četvrtinu kruga, jednu nogu blago isturite napred i savijte je u kolenu – tako dobijate bočni profil i S liniju tela na fotografiji.

fotografije sa venčanja 1 e1582021120221 Dragoceni saveti kako da izgledaš fantastično na fotografijama sa venčanja

Koristite kosu, nakit i odeću kako biste izgledali što prirodnije pred objektivom. Pustite kosu da leprša oko lica, raširite haljinu kao da plešete ili kao da se klizate – ako imate dugi šlep, to će biti zaista efektno na fotografijama.

Bradu podignite lagano, što će vam izdužiti vrat i vizuelno skratiti nos – ali ako vam fotograf daje drugačija uputstva, poslušajte ga, jer on kroz objektiv vidi odnos svetlosti i senke, koji je ključan za dobru fotografiju.

Editors choice