Retko koja žena nije surfovala internetom tražeći savršeni verenički prsten – makar iz zabave. U vreme društvenih mreža, sve češće smo bombardovani “srećnim i idealnim” sadržajem – od bajkovitog medenog meseca, do veličanstvenih fotografija i otmenog dijamantskog prstenja. Čini se da mladenci u digitalno doba sve više vode računa o svakom detalju, a verenički prsten je, pored venčanice, najvažniji i najupečatljivi detalj (i definitivno onaj koji će privući najviše pažnje. Ukoliko ste nekad, nakon listanja fotografija venčanja poznatih ličnosti, uhvatili sebe da još vremena provodite na sajtovima različitih zlatara, tražeći svoj prsten iz snova – ovaj tekst je za vas.

Klasično vereničko prstenje je oduvek dominiralo kada je u pitanju potražnja, ali je vreme je da se poigrate sa tradicijom i probate nešto novo i drugačije. Za sve buduće neveste koje žele da se istaknu svojim jedinstvenim stilom, donosimo vam šest primera neklasičnog vereničkog prstenja koji će zasigurno privući svačiju pažnju.

Neklasično vereničko prstenje: Najotmeniji modeli iz domaće ponude

Crni dijamant (zlatara Personal)

Moderan i jednostavan crni dijamant sa notom tihog luksuza zrači mračnom elegancijom i inspirisan je autentičnim i glamuroznim motivima. Njegova moćna refleksija naglašena je belinom zlata i diskretnim, prozirnim dijamantima. Ovakav verenički prsten će osvojiti srce svake buduće neveste koja želi da se istakne i zablista u svakoj prilici, pa i na svom venčanju (a ko to ne želi?!).

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by PERSONAL (@zlatara.personal)

Ružičasti prsten sa rubinima i dijamantima (zlatara Stefanović)

Predstavljamo vam novi model dijamantskog prstena sa rubinima, koji svojom kombinacijom ružičastog zlata, blistavih dijamanata i sjajnih rubina ostavlja bez daha. Svaki njegov detalj predstavlja romantičnu ekstravaganciju koja priča umesto vas. Ako želite da izrazite svoju strastvenu stranu i tražite nešto novo, uzbudljivo i drugačije – ovaj prsten je za vas.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Zlatara Stefanović 1886 (@zlatarastefanovic1886)

Žuti dragi kamen (Mitić diamonds)

Žuti dragi kamen je izbor hrabrih i veselih duša koje traže tople i sunčane nijanse za svoj poseban dan. Ovaj verenički prsten blista poput sunčevih zraka i donosi dašak svetlosti u svaku prostoriju. Postoji predanje o tome da žuta boja donosi sreću i da bi uvek na sebi trebalo da imate makar jedan žuti detalj. Ukoliko ima iole istine u ovoj legendi, možete li da zamislite koliko će vam svaki dan biti vedar i blistav ukoliko je vaš verenički prsten baš ove boje?

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by MITIĆ DIAMONDS (@miticdiamonds)

Dvostruka doza raskoši (zlatara Babić)

Roze zlato i morganit čine dvostruku dozu raskoši na jednom prstenu. Zajedno sa dijamantima čine savršenu harmoniju i dodaju dašak boje i sjaja vašem jedinstvenom stilu. Ovaj neodoljiv komad nakita je pravi izbor za neveste koje žele da izraze svoju živahnu i romantičnu stranu, uz nežne, ali upečatljive tonove.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Zlatara Babić (@zlatarababic)

Bajkoviti prsten sa zelenim brilijantom (Innocent Diamond)

Unikatni zeleni brilijant je okružen sa po pet dijamanata sa obe strane. Ovaj prsten izgleda kao da je izvučen iz bajke, a njegov zeleni sjaj podseća na duboke šumske proplanke i idiličnu atmosferu koju krase šumske vile (samo zamislite Auroru i njen ples u prirodi). Ako sanjate o bajkovitom venčanju na otvorenom, ovaj prsten će biti vaša savršena pratnja.

neklasicno verenicko prstenje 1 1 min Neklasično vereničko prstenje: Ovo su najotmeniji modeli iz domaće ponude

Prsten sa trilogijom dijamanata (Petrović diamonds)

Specifičan komad nakita ističe se prekrasnom dijamantskom trilogijom, sa pažljivo odabranim dijamantima koji zrače večnom lepotom i nenadmašivim sjajem. Ovaj elegantni verenički prsten sadrži veličanstveni dijamant od 0.70 karata. Sertifikovan od strane Gemološkog instituta Amerike – najeminentnijeg autoriteta za gemologiju na svetu, njegov centralni dijamant dodatno ističe elegantno kamenje sa obe strane u stilu emerald cuta

neklasicno verenicko prstenje 2 min Neklasično vereničko prstenje: Ovo su najotmeniji modeli iz domaće ponude

Pročitajte i ovo: Evo šta možete da obučete kao gošća na venčanju

Naslovna fotografija: pinterest.com/breakfastwithaudrey.com.au

Milica Nešić

Comments