Ako želite romantičnu i raskošnu dekoraciju, uparite cvetne dekoracije sa svećama – upaljene sveće daju magičnu atmosferu i što ih je više, to lepše izgledaju. Da li ćete koristiti bele ili sveće u boji, svećnjake, ili držače za po jednu sveću, hoće li sveće biti tanke i visoke, ili niske i masivne, ili kombinacija jednih i drugih – ogromne su mogućnosti, a mi vam predlažemo da razmotrite sveće u čašama, za elegantan utisak, kao i u fenjerima, za rustičan romantični ugođaj.

Fenjer u vencu

Ima divnih fenjera, od metala i stakla, filigranski izrebarenog drveta ili izuvijanog metala, pa odaberite one koji najviše odgovaraju atmosferi koju želite na svom venčanju. U centru svakog stola možete postaviti fenjer sa upaljenom svećom, umetnut u centar raskošnog cvetnog venca. Fenjer takođe možete okružiti zelenilom, grančicama i voćem pojedinačno, ili svećama različite visine, koje okružuju centralno svetlo poput svitaca.

Čarobna dekoracija za venčanje sveće u čašama i fenjerima 1 Čarobna dekoracija za venčanje   sveće u čašama i fenjerima

Vatra i voda

Upaljena sveća na vodi, u krhkoj staklenoj posudi, izgleda zaista elegantno i dramatično. Naročito ukoliko odaberete neobične čaše sa visokom nožicom u koje ćete potopiti raznobojne cvetne latice, koje će stajati pod svećama.

Čarobna dekoracija za venčanje sveće u čašama i fenjerima 2 Čarobna dekoracija za venčanje   sveće u čašama i fenjerima

Plamen koji se uzdiže

Još jedna kombinacija sveća u čašama, koja izgleda glamurozno i fascinantno – podignite platformu za sveće, sa kaskadama perli, cvetnih venaca, ili drugih ukrasa, koje padaju ispod plamena nekoliko krupnih sveća u čašama različite visine.

Čarobna dekoracija za venčanje sveće u čašama i fenjerima 3 Čarobna dekoracija za venčanje   sveće u čašama i fenjerima

Iskre rustičnosti

Duž zelenila koje se proteže sredinom spojenih stolova, poređajte na jednakim razmacima čaše sa visokom nožicom, u koje ćete staviti sveće. Poseban efekat ovoj, naizgled jednostavnoj dekoraciji, daju čaše vode, postavljene pored svakog tanjira, kroz koje se providi zelenilo i prelama svetlost sveća, poput iskri rustičnog doživljaja.

Čarobna dekoracija za venčanje sveće u čašama i fenjerima 8 Čarobna dekoracija za venčanje   sveće u čašama i fenjerima
Comments