Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Originalnost je uvek u trendu – možda te neke od ovih ideja inspirišu da smisliš nešto posebno, a možda ti se nešto posebno dopadne i želiš da to primeniš u organizaciji svog venčanja. Trendove diktiraju slavni i bogati, a oni angažuju dizajnere, scenografe, umetnike – da im osmisle nešto do sada neviđeno, pošto mogu to sebi da priušte. Praćenje trendova ne mora da bude praćeno bacanjem novca – neke ideje su dobre i zabavne i mogu se realizovati bez velikog troška.

Suvo cveće

Ako ste poštovalac Feng Šui principa, zaboravite – suvo cveće ne dolazi u obzir, to nije dobra energija. Ali, trendovi izgleda ne vode računa o energetskim principima, a suvo cveće izgleda divno i veoma dekorativno. Čak i bidermajer može da bude od suvog cveća. Suvo cveće kao dekor i mladin buket, ove godine je prosto bunt neformalnosti u odnosu na formalno i klasično, pa ako to izražava vašu nevestinsku ličnost, samo napred!

Konfete

Svi mladenci koji drže do sebe, treba da budu posuti konfetama i svi gosti treba da se ludo zabavljaju, posipajući konfetama jedni druge i zasipajući mladence. Svetlucave, šarene u izobilju – saveti dekoratera su da pripremite konfete i servirate ih u zgodnim koficama, ili ukrasnim kesama, a vi možete otići i korak dalje. Stavite na svaki sto veliku činiju sa konfetama, pa neka se gosti služe i razbacuju kako im je volja.

Voće

Osim što je na savremenim venčanjima najpopularniji švedski sto, sada je obavezno ovoj raskošnoj i šarolikoj ponudi dodati obilan izbor atraktivno aranžiranog voća. Totalni šik je švedski sto sa raznim sirevima, grickalicama i voćem, umetnički izrezanim i serviranim. Ništa roštilji, pečenja i sarme, samo fenseraj!

Editors choice