Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

Brak na prvi pogled: Ima li šanse za opstanak?

Kako se družimo kad imamo decu, porodicu, posao

Da li si spremna za brak? Pre nego što kažeš DA, pronađi odgovore na ova pitanja!

Najlepše vrste cveća za tvoju svadbu

1/2

Originalnost je uvek u trendu – možda te neke od ovih ideja inspirišu da smisliš nešto posebno, a možda ti se nešto posebno dopadne i želiš da to primeniš u organizaciji svog venčanja. Trendove diktiraju slavni i bogati, a oni angažuju dizajnere, scenografe, umetnike – da im osmisle nešto do sada neviđeno, pošto mogu to sebi da priušte. Praćenje trendova ne mora da bude praćeno bacanjem novca – neke ideje su dobre i zabavne i mogu se realizovati bez velikog troška.

Suvo cveće

Ako ste poštovalac Feng Šui principa, zaboravite – suvo cveće ne dolazi u obzir, to nije dobra energija. Ali, trendovi izgleda ne vode računa o energetskim principima, a suvo cveće izgleda divno i veoma dekorativno. Čak i bidermajer može da bude od suvog cveća. Suvo cveće kao dekor i mladin buket, ove godine je prosto bunt neformalnosti u odnosu na formalno i klasično, pa ako to izražava vašu nevestinsku ličnost, samo napred!

View this post on Instagram

Authentic L♡VE by @vickybaumann.de

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Konfete

Svi mladenci koji drže do sebe, treba da budu posuti konfetama i svi gosti treba da se ludo zabavljaju, posipajući konfetama jedni druge i zasipajući mladence. Svetlucave, šarene u izobilju – saveti dekoratera su da pripremite konfete i servirate ih u zgodnim koficama, ili ukrasnim kesama, a vi možete otići i korak dalje. Stavite na svaki sto veliku činiju sa konfetama, pa neka se gosti služe i razbacuju kako im je volja.

Voće

Osim što je na savremenim venčanjima najpopularniji švedski sto, sada je obavezno ovoj raskošnoj i šarolikoj ponudi dodati obilan izbor atraktivno aranžiranog voća. Totalni šik je švedski sto sa raznim sirevima, grickalicama i voćem, umetnički izrezanim i serviranim. Ništa roštilji, pečenja i sarme, samo fenseraj!

Editors choice