Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

1/2

Originalnost je uvek u trendu – možda te neke od ovih ideja inspirišu da smisliš nešto posebno, a možda ti se nešto posebno dopadne i želiš da to primeniš u organizaciji svog venčanja. Trendove diktiraju slavni i bogati, a oni angažuju dizajnere, scenografe, umetnike – da im osmisle nešto do sada neviđeno, pošto mogu to sebi da priušte. Praćenje trendova ne mora da bude praćeno bacanjem novca – neke ideje su dobre i zabavne i mogu se realizovati bez velikog troška.

Suvo cveće

Ako ste poštovalac Feng Šui principa, zaboravite – suvo cveće ne dolazi u obzir, to nije dobra energija. Ali, trendovi izgleda ne vode računa o energetskim principima, a suvo cveće izgleda divno i veoma dekorativno. Čak i bidermajer može da bude od suvog cveća. Suvo cveće kao dekor i mladin buket, ove godine je prosto bunt neformalnosti u odnosu na formalno i klasično, pa ako to izražava vašu nevestinsku ličnost, samo napred!

View this post on Instagram

Authentic L♡VE by @vickybaumann.de

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Konfete

Svi mladenci koji drže do sebe, treba da budu posuti konfetama i svi gosti treba da se ludo zabavljaju, posipajući konfetama jedni druge i zasipajući mladence. Svetlucave, šarene u izobilju – saveti dekoratera su da pripremite konfete i servirate ih u zgodnim koficama, ili ukrasnim kesama, a vi možete otići i korak dalje. Stavite na svaki sto veliku činiju sa konfetama, pa neka se gosti služe i razbacuju kako im je volja.

Voće

Osim što je na savremenim venčanjima najpopularniji švedski sto, sada je obavezno ovoj raskošnoj i šarolikoj ponudi dodati obilan izbor atraktivno aranžiranog voća. Totalni šik je švedski sto sa raznim sirevima, grickalicama i voćem, umetnički izrezanim i serviranim. Ništa roštilji, pečenja i sarme, samo fenseraj!

Editors choice