Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Drveće – ono dekorativno, koje raste u saksijama, kao i ono koje raste u prirodi, može biti veoma zanimljiva dekoracija za svadbeno slavlje, bilo da se svečanost odvija u zatvorenom prostoru, ili na otvorenom. Evo nekih ideja kako da upotrebite drveće kao dekoraciju.

Pretvorite salu u baštu

Svadbenu svečanost u zatvorenom prostoru možete pretvoriti u vrhunski doživljaj organizovane prirode. Premestite šumu unutra – nabavite drveće u saksijama za dekoraciju – to mogu biti jelke i borići (koje možete ukrasiti), limunovi i drugo dekorativno zimzeleno drveće, kojim ćete ukrasiti salu, tako da sva oživi od zelenila.

Definišite prostor rasporedom drveća

Drvećem možete ograditi plesni podijum, možete ga postaviti kao “kapiju” pored stola za mladence, a možete njime i kamuflirati zvučnike, stubove, kablove i drugu tehničku opremu, koja narušava harmoničan izgled prostora.

Obeležite drvećem mesta za goste

Svaki sto može imati svoje drvo, sa karicama na kojima su ispisana imena gostiju, a uz to, možete dodati i poklončiće za goste, koji zajedno sa karticama vise sa grana drveća. Simpatičan aranžman, koji će vaši gosti upamtiti.

Editors choice