Koristite drveće kao paravan

Napravite polukružne “paravane” od drveća, koji će gostima dati osećaj opuštenosti u sopstvenom krugu, a ipak ih neće potpuno izdvojiti i moći će da posmatraju šta se dešava okolo.

Drveće u sredini

Ovo je zanimljiv koncept – možete postaviti malu šumu kao središte prostora, oko koga ćete rasporediti stolove, a uz malo dobrog osvetljenja i ukrašavanja drveća, dobićete čarobnu atmosferu, koja pogoduje manjim venčanjima u manjim prostorima.

Drveće kao pozadina za fotografisanje

Drveće je odličan dekor za svadbene fotografije. Možete imati poseban aranžman za fotografisanje, ili nekoliko pozadina od razne vrste drveća, ukrašenog i postavljenog na različite načine.

Drveće na otvorenom prostoru

Drveće koje raste u nekoj bašti ili parku u kome želite da organizujete venčanje, može da bude u centru vaše dekoracije. Postavite stolove u skladu sa rasporedom drveća, okačite male posude sa cvećem, balone i trake o njegovo granje, upotrebite hladovinu i zaklonjenost koju drveće nudi i napravite vedru atmosferu u kojoj će svi biti opušteni. Ako se zabava odvija uveče, lampioni i fenjeri okačeni na različitim visinama o granje drveća, učiniće ovaj događaj čarobnim i nezaboravnim.

Naslovna fotografija: instagram.com/brides

Brankica Milošević

Comments