Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Kiša se obično navodi kao katastrofa broj jedan, među svim nepredvidivim opstrukcijama vaših svadbenih planova. Vremenske prognoze od nedelju, pa i mesec dana, prilično su precizne, ali venčanje se planira mesecima unapred i datum ste već zakazali. I danas ne možete znati da li će, recimo, 14. jula padati kiša. A i na poznati sezonski raspored više ne možete računati, jer se klima menja. Pravo leto možemo imati tek u avgustu i septembru, ali pošto nismo imali ni pravu zimu, sve je moguće, pa i neprijatan pljusak na dan vašeg letnjeg venčanja. Međutim, kiša ne mora da vam upropasti svadbenu svečanost, čak ni ako se ona održava napolju. U tom slučaju, uvek treba da predvidite mogućnost preseljenja u neki zatvoreni ili natkriveni prostor, a bašte sa nadsrešnicom su idealne, jer će vas osim od moguće kiše, zaštiti i od sunca.

Ono što je najbolje u slučaju kiše – jeste fotografisanje. Pronađite inspiraciju na ovim fotografijama i prepustite se trenutku. Imaćete fotografije koje se razlikuju od svih ostalih!

Maglovita pozadina, mokar pločnik i kišobran pod kojim se grlite nasmejani? Divno!

Poljubac pod providnim kišobranom – veoma romantično, a ako usput pokisnete, nema veze, ovakva fotografija zrači toplinom.

Editors choice