Kiša se obično navodi kao katastrofa broj jedan, među svim nepredvidivim opstrukcijama vaših svadbenih planova. Vremenske prognoze od nedelju, pa i mesec dana, prilično su precizne, ali venčanje se planira mesecima unapred i datum ste već zakazali. I danas ne možete znati da li će, recimo, 14. jula padati kiša. A i na poznati sezonski raspored više ne možete računati, jer se klima menja. Pravo leto možemo imati tek u avgustu i septembru, ali pošto nismo imali ni pravu zimu, sve je moguće, pa i neprijatan pljusak na dan vašeg letnjeg venčanja. Međutim, kiša ne mora da vam upropasti svadbenu svečanost, čak ni ako se ona održava napolju. U tom slučaju, uvek treba da predvidite mogućnost preseljenja u neki zatvoreni ili natkriveni prostor, a bašte sa nadsrešnicom su idealne, jer će vas osim od moguće kiše, zaštiti i od sunca.

Ono što je najbolje u slučaju kiše – jeste fotografisanje. Pronađite inspiraciju na ovim fotografijama i prepustite se trenutku. Imaćete fotografije koje se razlikuju od svih ostalih!

Maglovita pozadina, mokar pločnik i kišobran pod kojim se grlite nasmejani? Divno!

Poljubac pod providnim kišobranom – veoma romantično, a ako usput pokisnete, nema veze, ovakva fotografija zrači toplinom.

Comments