Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Zapravo, to je više oživljavanje starog trenda i nekako je vintidž i romantično i simbolično – zaljubljeni mladenci odlaze (bukvalno, na točkovima) u novi život. Naravno, to ne mora da bude automobil u kome ćete se zaista nekuda odvesti, nego postavka za foto-seansu. Ukoliko mrzite da pozirate, uvek se osećate glupo kad vam neko kaže da se nasmešite i želite nešto spontano i drugačije od onog čega ste se nagledali – razmislite o točkovima.

Foto-seansa ume da učini da se osećate nespretno i glupavo i da se zapitate šta sa vama nije u redu – naročito kad vam fotograf daje instrukciju da samo stojite tu i izgledate zaljubljeno. Spontane fotografije su uvek najbolje, ali u poslednje vreme, mladenci žele da imaju profesionalne fotke za svoj svadbeni album, dok one spontane, nastale tokom venčanja i svadbenog veselja, ostavljaju za društvene mreže i neformalno komentarisanje sa prijateljima. Ali, režiranje fotografisanja može da vas unervozi – da li ste suviše ukočeni, da li treba da se osmehujete stidljivo i da oborite oči, ili da gledate u mladoženju, ili u objektiv?

Kako će vas te fotografije prikazati, zavisi od onoga što fotograf vidi i što veruje da vi želite i da će vam se dopasti. Pa, ukoliko hoćete da izbegnete da se osećate kao robot u venčanici i radije se ne biste baš suočavali sa objektivom, stojeći kao na nišanu, probajte da u režiju foto-seanse uključite automobil.

Editors choice